2018/10/07

kaikille kivempi deodorantti


Olen etsinyt itselleni hyvää alumiinitonta deodoranttia ja nyt koen vihdoin löytäneeni sellaisen. Anti-perspirantit ovat olleet jo pitkään vähän sellainen "käytän kun en keksi muutakaan". Nyt vihdoinkin jollain tavalla valaistuin, että myös Urtekram myy deodorantteja. Kauppaanhan sitä oli lähdettävä.





Kuten ylemmässä kuvassa näkyy, tuote on saannut kolme kivaa merkintää kylkeensä. Olen innoissani siitä, että tuote on vegaaninen!

Tuoksusta sen verran, että ainakin Citymarketista, josta minä tuotteen matkaani nappasin oli monia eri tuoksuvaihtoehtoja mm. ruusu, kookos, lime ja aloe vera. En tiedä hajuttomasta versiosta, onko sellaista edes olemassa Urtekramin valikoimassa. Ruusu oli kuitenkin henkilökohtaisesti lähimpänä omaa suosikkituoksua, joten sen myös sitten ostin. Toki kaksi muutakin tuoksua olisi kiva joskus kokeilla! Ruusu on mielestäni kiva ja sopii hyvin deodoranttiin. Se ei ole liian voimakas, mutta ei tuoksu myöskään katoa täysin.




Kuten aikaisemmin mainitsin, niin etsinässä oli alumiiniton deodorantti. Tässä se on "korvattu" Potassium Alum -nimisellä luonnon mineraalikristallilla. Se estää hajubakteerien kasvua iholla.

Oma ihoni ei ole aina kestänyt antipersiranttien tyyliä estää hikoilu, joten välillä se on ollut myös rikki. Tämä tuote on kuitenkin antanut minulle ainakin hyvän fiiliksen siitä, ettei näin tulisi enää tapahtumaan tämän deodorantin kanssa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti