2014/11/22

marraskuu muuttuu joulukuuks ja huonoina päivinä takas lokakuuks

Tänään kuvailtiin koulukiusaamista vastustavaa elokuvaa ja tehtiin ruotsin koe. Eipäs ole erityisempi päivä taaskaan. Ajatteli, että ilta menee siinä ikuisuus projektissa eli yhteiskuntaopin aineessa, mutta kappas kappas enpäs ole siihen koskenukkaan. Lopuksi luovuin ajatuksesta, että tekisin jotain muuta kun istuisin koneella tekemättä mitään. Olin kuitenkin väärässä, sillä jossain kymmenen aikaan laitoin takin päälle ja kuulokkeet korviin, ja lähdin ulos kävelemään. Satoi pumpuli lunta ja tuntui kun olisi ollut kesä. En todellakaan tiedä, miksi näin tunsin, mutta niin vaan tuntui. Oli kuitenkin aika lämmin, muttei liian ja oli todella valoisan tuntuista. Oli todella ihanaa kävellä hengittäen puhdasta talvista ilmaa, kuunnella vaan musiikkia ja kävellä eteenpäin. Aion todellakin tehdä tätä useamminkin ja myös suosittelen muillekkin ! Nimittäin tiedän, ettei sinne ulos niin hirveän usein tule mentyä näin talvella.

Soittolistani kyseisellä kävelyreissulla oli aikalailla suomi-rap painotteinen, mutta onhan siinä muutama muustakin musiikki tyylistä:

Tommishock - Kestää
DJ Polarsoul ft. Tommishock & Juju - Tuhat jääpiikkii
Juno ft. Pyhimys & Matinpoika - Esivedos
Ruger Hauer - Marraskuu
Ali & Mode ft. Raimo - Uus hitti
Charli XCX ft. Brooke Candy - Cloud aura


Viimeisen biisin esittäjää en useimmiten kuuntele, mutta tämä biisi ja video etenkin iskivät kyllä niin syvälle, että pakko se tähän listalle oli saatava. Ja tuossa on vaan muutama biisi niistä monista, joita kyseisen tallustelun aikana kuuntelin. Ja tämän blogin kautta olen jotenkin ymmärtänyt, että todella olen musiikin suurkuluttaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti