2015/06/16

T O P - 10 (keväällä soi)


Koulun kahdella viimeisellä viikolla opin elämään hetkessä, sillä stressi oli päivittäin hyvin kova ja oli helpompaa saada rentoutusta kiireen keskellä niin. Kun kesäloma sitten viimein koitti, jatkoin näin elämistä. On paljon yksinkertaisempaa, kun ei tarvitse miettiä, että mitä aikoo tehdä kuukauden päästä tai pahimmassa tapauksessa "joskus tässä nyt tänä kesänä". Mikäli olen ajatellut tuolla lauseella jotain, olen päättännyt siinä hetkessä, että milloin. Muuten asia jää tekemättä ja syksynä ymmärtääkin, ettei saannut tehtyä mitään mikä oli tarkoitus tehdä.




Kaiken kiireen keskellä lisäsin kaikesta huolimatta musiikin kuuntelua. Keräsin minun Spotifyyn listan, jossa on 35 kevään ajan tehosoitossa (pidemmän tai lyhyemman ajan) olleita kappaleita. Postaukseen laitoin niistä 10 suosikkia, sillä en halunnut liian pitkää listaa.


"Mul on mustan taju. Nään sävyeroja. Hengitys niskassas mut pimeest erottaa. Eskimol monta nimee on lumelle. Mulla monta mustalle valveunelle."

"Yeah, yeah, I miss all of my exes. They're the only ones that know me."
"Be happy and know that I'm  watching you travel far and wide, waiting for us to meet again"
Always Be Together sopii oikein hyvin ysin loppuun, sillä toivon suuresti, että saisimme pidettyä ystävien kesken yhteyttä keskenämme. Itseasiassa jopa yllätyin, miten hyvin olemme nyt saanneetkin. Toisaalta nyt se on helpompaa kuin koskaan, sillä meillä on WhatsApp ja Snapchat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti