2016/02/20

koneeni kuoli


Tosiaan muutama viikko sitten tietokoneeni sanoi itsensä irti eikä lähe enää päälle. Rikkoitumisaika oli pahin mahdollinen, sillä koulussani on ollut käynnissä nyt iso projekti monikulttuurisuudesta. Näyttöpäivä on ensi maanantaina eli 22.2. joten koin pientä stressinpoikasta koneen rikkoutumis hetkellä. Kirjoitan nyt siis poikaystäväni koneella, koska halusin kuitenkin päivittää blogiani. Tänne tulee nyt siis muutamia kuvia ja ehkä jopa tarinoita tästä kuukauden aikana.





Oltiin tammikuun viimeisellä viikonlopulla poikaystäväni kanssa Helsingissä, koska hyvän ystäväni synttärit pidettiin siellä. Hotellissa oli kylpyamme, johon ostimme Lushin Bathbom nimisiä kylpypommeja. Pommit siis värjäsivät veden ja toivat ihanan tuoksun ilmaan. Helsingissä kävimme katsomassa myös Kiasmassa Tottelemattomuuskoulun ja shoppailimme, vaikkakin itse en ostanut koko viikonloppuna kuin yhden mukin.




Olemme myös innostuneet kokkauksesta ja uusien reseptien kokeilusta poikaystäväni kanssa. Hän teki kerran minulle ruuaksi kuvassa näkyviä todella herkullisia ja täyttäviä kanawrappeja. Oli kyllä hyviä ! Ollaan muutenkin vähän katsottu, että mitä suuhumme laitamme. Luomutuotteita ostamme paljon enemmän kuin ennen vaikkakin silloinkin ostimme niitä. Nykyään kaikki mehut, joita ostamme on esimerkiksi luomua. Myös ihan maistamisvinkkinä kaikille, kokeilkaa korvata kerma soijakermalla, sillä se ei ole niin makeaa tai yhtä "varallista" kehollemme !




Ja koulussa olen puolestaan nyt hieman väkertänyt hiuksia muiden juttujen ohessa. En oikein tiedä tykkäänkö laittaa niitä vaiko en, mutta ehkä sitten, kun pääsee oikealle ihmiselle tekemään noita niin hieman mukavampaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti