2017/08/13

kuukauden suosikit - heinäkuu


Kuukauden tapahtuma: Kotkan Meripäivät olivat todella kivat. Puolenpäivän jälkeen myöhään iltaan tehty reissu oli todellakin onnistunut ja muistelen sitä lämmöllä. Laivat olivat hienoja ja metrilaku parasta!





Kuukauden biisi/levy: Lana Del Reyn uusi albumi Lust For Life on ansaitusti saannut paikkansa tässä. Suosikkejani biiseistä on mm. God Bless America - And All The Beautifyl Women In It, 13 Beaches ja Beutiful People Beutiful Problems (ft. Stevie Nicks). Myös tietysti jo aikaisemmin julkaistu Love-kappale on yhä kuuntelussa.

Lanan lisäksi esiteini ajoilta toinen tuttu suosikkini oli Kesha, jolta uusi kappale Woman ft. The Dap-Kings Horns on soinnut paljon kuukauden aikana. 


Kuukauden liikuntamuoto: Ehdottomasti uinti! Se on jotenkin todella vapauttavaa ja ihan parasta mökillä, jossa olen muutamaan otteeseen kesällä käynnyt.





Kuukauden sarja: Netflixin oma sarja Las Chicas Del Cable eli suomennettuna Keskustytöt on koukuttanut minut täysin. Sarjassa on niin oma henki ja on kivaa vaihtelua, kun puhe on espanajaksi. Myös 1920-luvun tyyli luo vielä lisää mielenkiintoa sarja kohtaan.




Kuukauden muodillinen juttu: Yllä olevassa kuvassa näkyy kolme suosikkiani tyylini osalta kuukauden osalta. Punaiset kynnet, keltainen Rukkan sadetakki ja Marimekon pikkulaukku! Todellinen suosikki trio sadepäivinä.





4 kommenttia:

  1. Pitääpäs tsekata toi Netflix sarja, koska oon uusien sarjojen tarpeessa :D Mä en oo ikinä käynyt Kotkan meripäivillä, mutta olisi kiva päästä joskus!

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen katsomaan! Sääli, että sekin sarja on kovin lyhyt yhdellä tuotantokaudellaan.

      Meripäivät on myös kyllä sen verran kivat, että kannattaa edes poiketa käymässä :)

      Poista
  2. Tosi söpön näköinen tuo Marimekon laukku :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista