2017/03/21

kesän muistoja - osa 4 // kiasma


13.8.2016

Kävin kesällä myös Kiasmassa ja reissu oli kyllä todella mukava. Tykäsin etenkin tuosta ekassa kuvassa näkyvästä tuoksu purkki systeemistä, missä sai käyttää hajuaistia tulkitsemisessa. Jokaisessa purkissa oli siis erilainen tuoksu. 







Alla olevassa kuvassa näkyy minusta kaikkein mielenkiintoisin teos, minkä olen ikinä nähnyt. Sinisestä glitteristä tehty pyramidin muotoinen kasa, joka kuvaa niin montaa eri asiaa. Teos oli jotenkin niin oivaltava ja vielä todella ihanan näköinen !








Tuo mustan eri sävyillä maalattu taulu vei jollain kummalla tavalla minut ihan mukanaan. AIvan mahtava ja tällä kertaa maalaustaiteista ehdoton suosikkini !

Harvemmin luen sitä seinää, mihin saa jättää oman viestinsä tai ajatuksen, mutta tällä kertaa luin ja oli kyllä huvittava tuo "Martin" kommentti Kiasman näyttelyihin. Niin täynnä tunnetta.





Mielestäni tämä näyttely oli kaikista parhain minkä olen ikinä nähnyt Kiasmassa. En niitä ihan kovin montaa ole nähnyt, mutta tämä loi kaikkein eniten tunteita ja ajatuksia. Tykkäsin kovasti ja yllätyin siitä, miten joku taide-esine, kuten esimerkisi mustan sävyillä maalattu taulu, voi luodakkaan niin vahvoja tunteita minuun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti