2017/03/07

kuukauden kosmetiikat - helmikuu


Jälleen on kuukausi kulunut! Nyt on maaliskuu, joka tarkoittaa ensimmäistä kevät kuukautta ja minun synttäreitäni. Toivottavasti tässä kuussa ei tarvitsisi enää niin paljon kosteusvoiteita kuluttaa!




1. Mattainen huulipuna, Essence - Kiss Me If You Can 06
2. Käsirasva, The Body Shop - Vanilla Chai
3. Kivipuuteri, Rimmel - Stay Matte
4. Käsirasva, L'Occitane - Amande
5. Huulivoide, The Body Shop - Honey Mania
6. Mattainen luomiväri, Grimas - 575
7. Mattainen luomiväri, Grimas - 281
8. Mattainen luomiväri, Grimas - 567
9. Hajuvesi, One Direction - Our Moment
10. Huultenrajauskynä, Essence - Femme Fatale 14



Käteni iho on mennyt todella huonoon kuntoon kuukauden kuluessa, mutta The Body Shopin Vanilla Chai -sarjan ja L'Occitanen Amande-sarjan käsirasvat ovat olleet todellinen pelastus! Tykkään, tykkään, tykkään.

Toinen The Body Shopilta hankittu tuote on huulirasva. Todella hoitava ja sopivan mieto tuoksustaan.





Tässä kuussa olen todella usein käyttänyt One Directionin Our Moment hajuvettä, sillä se on hyvä, muttei liian vahva. Käytän päivittäin hajuvettä, mutta en voi töihin laittaa mitään kovin tuoksuvaa tai muuten vain huomiota kiinnittävää tuoksua, joten olen kokenut tämän hyväksi valinnaksi.

Aamuisin minulla on ollut nyt viime viikkoina todella kiire, joten punaiset huulet pelastavat meikin, sillä ne ovat nopea tehdä ja tekevät laitetun näköiseksi. Pidän paljon kirkasta punaisista ja siihen olenkin käyttänyt Essenceltä jo monesti täällä blogissa mainittuja mattaisia huulipunia ja rajauskynää. Todella halpoja, erittäin toimivia ja vieläpä vegaanisia!




Muutaman kuukauden tauon jälkeen ostin uudelleen luottopuuterin nimeltä Stay Matte. Monet ovat varmasti vähintääkin kuulleet kyseisen puuterin loistavasta tavasta toimia, joten tarvitseekohan sitä enempää availla, miksi tämä tästä postauksesta löytyy?

Grimasin kolme mattaista luomivärinappia löysivät tiensä sydämeeni. Keltainen on pirteä, muttei kuitenkaan liian räikeä perinteisessä arkimeikissä. Kaksi muuta hieman yleisempää sävyä ovat puolestaan olleet loistavia häivytyssävyjä!




2 kommenttia:

  1. Oi toi huulipuna näyttää ihanalta! :)
    http://nataliealexandras.blogspot.fi

    VastaaPoista