2017/04/23

parsa kuoseja


Jälleen tulee postaus lastenvaatteista ja -tarvikkeista. Vaatteita alkaakin olla jo varsin kiva määrä ja jotkin koot tarvitsevat enää muutamat vaatteet jolloin koen niiden olevan sopivan riittävät, muttei kuitenkaan liian. Jälleen kerran painotan sitä, että tykkään väreistä ja siitä, että vaatteet menisivät molemmille, sillä haluan, että vaatteet kestävät mahdollisimman hyvin vauvasta vauvaan.



Lindexiltä tarttui mukan ihastuttava neule! Etenkin noi vihreät raidat ovat kivat ja ne tekevät vaatteesta erittäin mielenkiintoisen.




Tämä ihana parsa aiheinen setti löytyi myös Lindexistä ja voi että miten hauskat nämä ovatkaan!



Marimekon isompi räsymatto kuosin tuttipullo tuli myös hankittua. Tykkään marimekon tuttipuloista muutenkin erittäin paljon, joten tästä oli hyvä aloittaa!



Nämä vaalean beiget housut ovat niin pientä kokoa, että ne menevät varmasti ihan alusta lähtien päälle!







Toinen tämän postauksen Marimekon tuote on tämä kivan värikäs body, joka sulatti sydämeni täysin! Ei voi muuta sanoa kuin, että todella jees löytö!




Tämä body ja aikaisemmat housut sopivat erittäin hyvin keskenään vaikka ovatkin eri kaupoista hankittu ja sattumalta molemmat vielä samaa kokoakin! Tuurilla tuli siis hyvä valinta!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti