2017/05/28

A J A T U K S I A N I


Tässä postauksessa ei varmasti tule olemaan päätä eikä häntää. Kirjoitan tätä ajatuksenvirrassa rankan päivän jälkeen tietysti keskellä yötä. Lauantaina eli eilen kävin Helsingissä taas toista kertaa kuukauden sisässä. Tämä reissu oli jotenkin paljon väsyttävämpi, syytä tälle en tiedä. Reissu meni hyvin ja eilen oli muutenkin jo aamulla ihan toiset matkat ja puuhat, joten aamusta asti sai tehdä ja mennä. Tänään eli sunnuntaina matkaan Kuopioon pääsykokeisiin. Tiistaina myöhään illasta pitäisi takaisin Kouvolaan palata ja voi voi, kun vielä ne valmistujaisjuhlatkin pitäisi järjestää. Kortit sentään sain lähtemään, mutta nekin (ainakin omasta mielestäni) lievästi juosten kustuna.




Valmistujaismekon sain hankittua tuossa viime viikonloppuna, kun käväisin Kotkassa. Kyllä on ollut lievästi sanottuna reissua reissun päälle, sillä vielä Lappeenrannassakin käväisin tuossa äitienpäivänä. Mekkoon kuitenkin; se on mielestäni aika fiilistelymekko. Aluksi piti hankkia Ted Baker, mutta loppujen lopuksi mikään ei ollutkaan täydellinen. Aika pahasti sanottu minulta, Ted Bakerin rakastajalta. Yksi mekko kyllä kiinnosti, mutta päädyin kuitenkin valitsemaan toisin.

Valitsemastani mekosta tykkään, sillä se on rento ja samalla kovin juhlava. Se on täysin toisenlainen kuin Ted Bakerin vaihtoehto, joten aika yllättävä valinta minun päälleni. Jos jonkin olen kuitenkin nykymaailmasta oppinut, niin se on uusiutuminen. Freesaus. Muutos. Parannus. Aina pitäisi kokeilla jotain uutta ja poistua mukavuusalueelta ja tottahan se on, jälleen löysin jotain aivan uutta! Toisaalta sekin pitää muistaa, ettei kerralla saa muuttua liikaa, muuten ei pää kestä mukana.





Aikaisemmissa mutinoissani ohitinkin ovelasti sen mitä tänne tulin alunperin kertomaankin. Kyllä pidin taukoa. Tarvitsin sitä. Kroppani suistui suoraan täyteen alamäkeen, kun kaikki 180 opintopistettä pamahti plakkariin. Pitihän siitä palautua, sillä tammikuusta toukokuun puoleen välin tehden päivittäin koulua ja taas lisää hieman koulua, niin ei kroppa sitä kestä. Osasin kyllä rytmittää ja sen huomaa, sillä ei pää olisi muuten tammikuutakaan kestänyt. Käsitettä loma en kuitenkaan tuntenut.

Päällä olleen koulun lisäksi minulla on tosiaan ollut myös mm. AMK-linjojen hakuprosessi, jonka tietysti toivon huipentuvan hyvin. Olen kuitenkin ok mikäli en kouluun pääsisikään, sillä onhan täällä Suomen maassa ja ehkäpä muuallakin niin paljon muitakin vaihtoehtoja. En siis ns. välivuodesta ota stressiä, sillä kukaan ei ole myöskään "pakottanut" hakemaan jatkoa. Onhan sitä jo yksi ammatti hankittuna.

Lyhyesti koko tekstini kuitenkin, mikäli ei kaikkea jaksanut niin tarkasti lukea: Kaikki on jees, mutta hiljaisuus blogin puolella johtui siitä, että olen ollut liian tehokas viimeiset 5 kuukautta. Ensi perjantaista sunnuntaihin juhlitaan, joten se tyylini uudistaja (mekko) saa varmasti käyttöä, kun kolme päivää pitäisi se päällä heilua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti