2017/06/01

4 juttua essenceltä


Jälleen Essenceltä tarttui mukaan mielenkiintoisia juttuja. Nykyään seuraan kyseisen merkin Instagram sivuja, joihin he päivittelevät aina tulevia tuotteita ja mm. misellarvesi olisi tulossa! Näitäkin tuotteita odottelin hetkisen aikaa ja suorastaan rynnin ostamaan ne, kun kuulin niiden saapuvan!



Tämä vaaleanpunaisen värinen puikko on todella kätevä, kun haluaa nopean ja freesin meikin. Tykkäsin kovasti siitä, miten tuote leviää, vaikkei heti sitä ehtisi alkaa levittämään. Mielestäni tuote toimii todella hyvin ja hintansa väärti.

Tuotteen sävy: On My Concealing Mission 01.



Olen vaihteleva primerin käyttäjä, se on ihan kiva muttei kuitenkaan. Tämä oli kuitenkin vaan pakko kokeilla, sillä halpa hinta ja sävyttävä ominaisuus näin kesää kohden ovat todella jees! Olen tähän mennessä tykännyt tuotteesta, mutta taidan jättää sen kesään, jolloin en ihan cc-voidetta päivittäin käytä.

Tuotteen sävy: I'm Your Brightening Angel 03.





Kovasti kehutut merkin The Velvets -sarjan luomivärinapit olivat nyt saanneet vuoronsa poistua Essencen valikoimasta, joten nappasin kaksi hyvin perinteistä sävyä matkaan, kun hintaakin oli muistaakseni reilusti alle 1,50 € kipale. Tarkkoja summia en kuitenkaan muista. Hinnan lisäksi myös tuote itsessään vaikuttaa hyvältä!

Tuotteiden sävyt vasemmalta oikealle: Almost Peachy! 02 & Smooth Caramel 03.





2 kommenttia: