2015/03/23

askeleeni kohti tulevaa



Olen käynnyt nyt joka päivä ruokakaupassa ja kaikki nekin kerrat ovat menneet jopa kävellen. Se on aikamoinen saavutus ihmiselle, joka asuu vielä vanhempiensa luona. Tämä on ollutkin normaalia erilaisempi viikko niin aikataulujen, koulupäivien kuin muidenkin asioiden osalta. Kevätkin on jo ovella tai sitten se on jo kävellyt sisälle. Toivon, ettei takatalvi saapuisi, vaikka niin vähän väitetäänkin. Halu uudistaa tyylini sekä elämäni yleisesti on todella suuri. Inspiraation lanka puhkesi yllätäen, mutta ei se minua haittaa. 

Haluan syödä terveellisesti/terveellisemmin, haluan tehdä tietynlaisen tyylin itselleni (mm. yhtenäisemmän), mietin ig hankkimista, mutta siitä en osaa sanoa mitään, haluan päästä kesällä haluamaani koulutukseen ja haluan jokseenkin hyvän keskiarvon. Lisäksi koitan liikkua ja ulkoilla enemmän, josta pääsemmekin siihen, että ajattelin kokeilla suunnistusta. Isäni on varmaan koko elämäni jankannut minulle lajin hienouksia, mutten ole kuin kerran sitä kokeillut. Nyt, kun haluan happea, metsässä juoksemista sekä parempaa kartanlukutaitoa, päätin, että syksyyn mennessä olen käynnyt suunnistamassa vähintään kaksi kertaa, jolloin saisin jokseenkin todellisen kuvan lajista.

Lemppari välipalani esim. mango piltin sijaan on nykyään nuo kurkun palat. Ennen pidin niitä vain terveellisempinä elokuva herkkuina dipin kanssa, mutta kun kaupassa mietin, mitä voisin välipalaksi syödä, mieleeni tuli nuo. Tekoonkaan ei mene kuin se muutama minuutti, joten varsin yksinkertainen.

Kurkkuhan on jo itsessään runsaasti vettä ja piitä sisältävä kasvis, jonka vaikutukset näkyvät ihossa, kynsissä sekä hiuksissa. Mietin siis, miksi söisin mielummin sokeria kuin voisin parantaa kehoni hyvinvointia, pelkästään jo silläkin muutoksella. Kaikki lähtee liikkeelle pienestä, joten eiköhän tämä minun inspis intoilunkin kautta lähteneet ajatuksetkin tuota hedelmää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti