2015/03/01

helmikuun suosikit




1. Huulirasva, Maybelline Babylips - Coral Grave
2. Huulipuna, Lumene - 42 Vadelmamehu
3. Lakupätkä, Fazer - Päärynä Vanilja
4. Aamu(/välipala) keksit, LU
5. Rasva, Bepanthen (Orion)
6. Kuivashampoo, Herbina - Volume
7. Kynttilät, Aura - Hazelnut Cappuccino
8. Kasvorasva, Nivea - Control Shine
9. Shampoo, Urtekram - Rose
10. BB-voide, Garnier
11. Kulmasivellin, Cailap by Mariela Sarkima
12. Bodymist, Victoria's Secret - Amber Romance



Äitini osti minulle kasan noita lakuja, koska tiesi että pidän niistä. En ole moneen vuoteen syönnyt noita (tai lakua tuossa maussa) ja ne olivat taivaallisen hyviä. Toinen syötävä suosikki on nuo aamu/välipalakeksit. Ne ovat todella siis TODELLA hyviä, niin maualtaan kuin myös täyttävyydeltään. Itse syön yhden tuollaisen "pussin" (eli yksi paketti sisältää 6 kpl niitä "pusseja" ja yhdessä on aina sisällä neljä keksiä) ja se todella on ruoka-apua kerrakseen. Kotimatkan ajan, joka kestää siis noin tunnin, ei tule nälkä, joten suosittelen !




Tuo ruusu shampoo on todella hyvää ja se puhdistaa hyvin. Sain noita testereitä 6 kpl ja vain yksi on niistä enää jäljellä, kun pesen hiukset shampoolla joka toinen päivä. Ihana tuoksu, mutta kaikkein suurin plussa on tuotteen luonnonmukaisuus. Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja siinä on Ecocertin sekä Veganin merkit. Tuote valmistetaan Tanskassa.





Helmikuussa muutuin musiikin kuuntelussakin. Aloin kuuntelemaan erilaisia soundtrackejä, joista lempparini ovat (suluissa lemppari levyltä):

- The Imitation Game (Crosswords)
- Last of Us (en osaa sanoa lemppariani D:)
- Life of Pi (Christ in The Mountains)

Soundtrackien lisäksi kuuntelin hyvin paljon mm. Snoop Lionia. Miehen parhaimmat biisit tuolta Reincarnated-levyltä minun mielestäni ovat (vaikkakin kaikki on todella TODELLA hyviä):

- Remedy ft. Busta Rhymes & Chris Brown
Lighters Up ft. Mavado & Popcaan
Smoke the Weed ft. Collie Buddz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti