2016/09/11

kesän suosikit - 2016





1. Luomiväripaletti, Essence - All About Roses
2. Bodymist, Victoria's Secret - Love Spell
3. Bodymist, Victoria's Secret - Passion Struck
4. Vitamiini- ja meikinkiinnityssuihke, Yver Rocher - Pink Grapefruit
5. Huulirasva, Blistex (Happy Lips) - Mango
6. Ihoa rauhoittava geeli, CCS - Vera
7. Silmämeikinpohjustusaine, Essence - I <3 Stage
8. Sävyttävä kosteusemulsio SK 15, Lumene - 1


Kesällä tuli käytettyä lähes kokoajan vain bodymistejä ja käytinkin pääasiassa vain kahta tuoksua Victoria's Secretiltä: Love Spell ja Passion Struck. Kolmas suihkutettava kesän suosikki oli meikinkiinnityssuihke. Aivan ihana tuoksu ja merkin perusteella varmasti myös hyvin valmistettu.

Myös hajustamaton, ihoa rauhoittava, aloe vera geeli auttoi mm. hyttysten pistoihin, auringossa palaneeseen ihoon ja muihin iholla oleviin ärsytyksiin. Tuote myös viilentää ihoa.

Jälleen suosikeistani löytyy Essencen tuotteita ja tällä kertaa listaltani löytyy luomiväripaletti, josta löytyy yllätävän paljon pigmenttiä ja vaaleaa glitter-sävyä käytänkin ihan highlighterina. Toinen heidän tuotteensa on silmämeikinpohjustusaine, joka ainakin minulla toimii todella hyvin hintaan verrattuna.

Suojakertoimista on tullut tänä kesänä varmastikin jäävä pakkomielle ja siihen tarkoitukseen olen käyttänyt Lumenen sävyttävää kosteusemulsiota sekä Blistexin Happy Lips -sarjan mangon tuoksuista, suojakertoimen sisältävää, huulirasvaa.





2 kommenttia:

  1. Victorias secretin body mistit ja kaikki essencen tuotteet on ihan mahtavia ! :) Tuo happy lips huulirasva näyttää kivalta! ♥

    ♥: Sofia, FashionSituation

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat :) Ja suosittelen kyllä kokeilemaan, hyvä hinta-laatusuhde !!

      Poista