2016/09/01

kuukauden suosikit - elokuu


Kuukauden liikuntamuoto: Amerikkalainen jalkapallo. Kyllä, tämä on laji mitä on tullut tässä kuussa "pelattu" eli heiteltyä useammankin kerran. Oikein kivaa puuhaa ulkosalla.


Kuukauden tuoksu: Tässä kuussa on taas tullut poltettua kynttilöitä oikein kunnolla ja pääasiassa vaan ja ainoastaan Bolsiuksen Green Apple tuoksussa. Pikku vinkki muuten väsyneisiin ja pimeisiin koulu/työaamuihin: sytytä aamulla joku ihana tuoksukynttilä päälle niin mieli virkistyy valon ja tuoksun vuoksi !




Kuukauden elokuva: Kävin ystävieni kanssa katsomassa paljon puhutun Suicide Squadin ja yllätyin positiivisesti. Oletin siis, että menen nyt vain seuran vuoksi katsomaan leffaa, joka olisi pelkkä huono teinileffa. Tarina olikin hieman mielenkiintoisempi kuin mitä oikeasti siitä ajattelin. Tykästyin myös jotenkin todella paljon Harley Quinniin ja etenkin jollain ihmeellisen kieroutuneella tavalla El Diabloon.


Kuukauden biisi: Edelliseen viitaten olen kuunnellut myös Suicide Squadin soundtrackia ja etenkin biisiä You Don't Own Me - Grace ft. G-Eazy.

Suomalaisesta musiikista olen pitänyt todella paljon biiseistä Suomalainen Mies Heikki Kuulalta ja Söpö Hank Solo. Viimeinen on aika hupaisaa rinkutusta ajellessa, joten siksi sen mainitsin :D


Kuukauden muodillinen juttu: Uusi raitapaitani, jonka selässä oleva nyöritys on oikeasti varastanut sydämmeni. Paidan näittekin myös jo kuluneen kuukauden aikana postauksen muodossa.





Kuukauden ostos: Grimasin tuotteet joista teinkin jo postauksen. Ne olivat oikeasti todella tarpeellisia myös alani puolesta, joten koen, että ne olivat kuukauden ostos. Lemppari sävyni näistä 16 sävystä ovat mattaiset 545 ja 521 sekä helmiäisistä 706.


Kuukauden peli: Latasin puhelimeeni pelin nimeltä Giraffe Evolution ja koukutuin peliin aivan täysin. Kokeilin sarjan muitakin pelejä eli siis käytännössä eri eläimillä (mm. vesinokkaeläin ja seepra), mutta kaikkein eniten tykkäsin kirahvista. Hauskaa ajanvietettä tylsän hetken tullen.



PS. Liityin mukaan youtubesta tutun Iina-Katariinan
aion varmasti kertoa fiiliksiä siitä täällä
blogin puolella !







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti