2016/09/08

kosmetiikka suosikit - elokuu



1. Aluslakka, Essence - Colour Booster
2. Häivytyssivellin, Essence
3. Huulirasva, Venus Secret
4. Huulikynä, Make Up Store - Bubblecum
5. Käsidesi, Bath & Body Works - Champagne Sparkle
6. Käsidesi, Gunry - Mojito Mynth
7. Graffittilakka , O.P.I - Shatter The Scales
8. Hiusöljy, SP - Luxe Oil
9. Hajuvesi, One Direction - That Moment
10. Hoitosuihke, Herbina - MarjaSpa


Essencen valkoinen aluslakka on ollut todella kiva värilakkojen päälle. Se todella tuo lisää intensiivisyyttä päälle laitettavan lakan väriin. Jälleen ei selvitty yhdellä Essencen tuotteella, vaan tällä kertaa toista tuotetta edustaa heidän häivytyssivellin, joka toimii minulle myös mainiosti highlighterin levitykseen.

Koulun alettua kädet tulevat helposti likaisen tuntuisiksi ja pelastava enkeli onkin käsidesi ja nämä kaksi kulkevatkin laukussani. Ahh kuinka tykkään !

Toinen kynsilakka on O.P.I kynsilakka, joka toi kyllä todelliset alakoulun vibat graffittilakka ominaisuudellaan. Tykkään tummasta vihreästä sävysätä todella paljon !

One Directionin hajuvesi That Moment on ollut kovassa käytössä nyt pitkin loppu kesää ja alku syksyä. Olen saannut tuoksusta paljon kehuja ja se onkin mielestäni todella kiva !

Huulille tarkoitettujakin tuotteita oli kaksi kappaletta ja toinen niistä on Kreikasta tuliaisena saatu huulivoide, joka on 100% luomutuote.  Siinä on suojakerroin 15 ja sen tuoksu on täydellinen sekoitus oliivia ja aloe veraa. Make Up Storen huulikynä on toinen kovassa käytössä oleva huulituote. Väri on ihana pinkki ja se sopiikin täydellisesti myös syksyyn sopivaan Ted Bakerin mekkoon.

Hiuksiinkin on viime kuussa tullut jopa kaksi suosikkia, jotka olivat aikaisemmin blogissa mainittu Herbinan MarjaSpa hoitosuihke ja uutena uutukaisena SP:n Luxe Oil hiusöljy. Aivan ihana tuoksu ja muutenkin todella toimiva tuote !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti