2016/10/09

kosmetiikka suosikit - syyskuu




1. Meikkivoidesivellin, Cailap by Mariela Sarkima
2. Kulmaveitsi, Cailap
3. Puinen silmänrajauskynä, Lancôme - Le Crayon Khôl // Black
4. Lämpösuoja, Osis+ - Flatliner
5. Kasvoöljy, Oriflame - Love Nature // Wild Rose
6. Huulipuna, Natural Code by Lumene - Smile Booster // Intense Red 19
7. Kynsilakka, Essence - The Gel Nail Polish // Itsy Bitsy Blue Bikini 63
8. Misellivesi, LV
9. Kulmasivellin, Ibero
10. Tupeerausharja


Kasvojen ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita löytyy listasta kaksin kappalein eli Oriflamen kasvoöljy ja LV:n herkälle iholle suunniteltu misellivesi, joka on mielestäni ollut oikein hyvä iholleni ja vieläpä suomalainen. Olen muutenkin koittanut keskittyä tuotteissa hajusteettomuuteen nyt viime aikoina, joten tämä sopii myös siihen loistavasti. Kasvoöljyä olen käyttänyt aina meikin alle ja muutaman kerran myös illalla. Ihosta ei tule kuitenkaan öljyistä, vaan tuote imeytyy ihoon varsin nopeasti.





Kulmien nyppiminen saattaa välillä jäädä välistä ja siksi olenkin hankkinut nopean ja helpon Cailapin suloisen vaaleanpunaisen kulmaveitsen, jolla kulmat saa pidettyä siistinä, vaikka aikaa on niukasti. Nopeaa siistintää siis kulmakarvoille!

Siveltimiä suosikeista löytyy myöskin kaksi kappaletta. Aloin taas kesän jälkeen levittämään meikkivoiteeni siveltimellä enkä sienellä. Tämä Cailapin on yksi lemppareistani meikkivoidesiveltimissä. Toinen suosikkisivellin on Iberon kulmasivellin, jonka sain ilmaiseksi erään Iberon sivellinsetin mukana viime vuonna I Love Me -messuilla. Ihan hyvä sivellin. Varsi siveltimessä on vaaleanpunaista bambua.





Kosmetiikkatuotteita listalta löytyy kolme; huulipuna, silmänrajauskynä ja kynsilakka. Kynsilakka onkin jo jostain aikasemmasta suosikki postauksesta muistaakseni tuttu, joten en ala siitä sen enempää puhumaan. Huulipuna on ollut todella ihana ja helppo, mutta tuo todella kivan näön meikkiin, sillä on kirkas punainen.

Syyskuussa opin myös käyttämään kunnolla puista rajauskynää ja tykästyinkin tähän Lancômen kynään todenteolla. Alkuvuodesta käytin paljon ruskeaa, mutta tämä musta tuo todella ihanan näön arkiaamuisin. Helppo ja nopea.

Hiusjuttuja on myöskin muutama ja niistä ihanin on tuo tupeerausharja, jota tosin käytän itse siloittamiseen, sillä luonnonkihara... Merkkiä en ikävä kyllä tiedä, mutta varmasti jostain merkistä löytää, jos tuollaisen itselleen haluaa.

Lämpösuoja Osis+:lta haisee aivan Eri Keeperiltä, mutta se toimii mielestäni hyvin. Vaikka tuote on mukamas tarkoitettu suoristukseen, sopii se täysin hyvin kiharoiden teossakin.



PS. Pyrin tekemään myös jokaisen parittoman
viikon tiistaina myös postauksen.

 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti