2015/01/03

DIY - 100 things to do 2015

Aika yksinkertaista, mutta hauskaa ja kiinnostavaa. Keräät vaan 100 asiaa ja teet niistä listan. Mutta ongelmia, ainakin minulla, teettää siinä, että mitä haluan tehdä tänä vuonna. Itse kerään listaani sellaisia juttuja joita muuten en kovin usein henkilökohtaisesti tee, jolloinka niistä tulee niitä "pieniä suuria juttuja". Joten tässä muutama idea sinun listaasi omista ideoista ja suunitelmista:

- Mene esim. museoon, huvipuistoon tai eläintarhaan
- Pelaa golfia
- Tee origami
- Lähde patikoimaan (tai miten sen nyt itse haluaa ilmaista)
- Telttaile ystävien kanssa
- Katso jokin todella vanha Hollywood-elokuva (yksi hyvä mistä itse tykkään on ehdottomasti Marilyn Monreonin ja Jane Russellin tähdittämä Gentlemen Prefer Blondes eli suomennettuna Herrat pitävät vaaleaveriköistä.)

Itse teen listani englanniksi, koska se on mielestäni visuaalisesti hienompi :D  Käytän listassani [ ] - sulku tekniikkaa, taaskin sen visuaalisuuden takia.



Kuva on tarkoituksella HIEMAN epätarkka, koska en halunnut jokaisen kohdan näkyvän, mutta halusin näyttää miten olen tehnyt esimerkiksi vuoden 2014 listan. Viime vuoden listasta sain täytettyä vain 56  / 100 D:: No mutta jos nyt rehellisiä ollaan niin listassa jotkin kohdat oli todella vaikea tehdä. Siksi teen tämän vuoden listasta hieman helpomman, mutta silti sopivan erikoisen ja kiinnostavan toteuttaa. Mutta pidemmittä puheita viettäkää ihana vuosi :3 Ja sanon varmaan noin jokaisen postauksen loppuun seuraavat kaksi viikkoa, mutta toivotaan, etten niin tekisi :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti