2015/01/28

kauneus juttuja

Listalla on juttuja, jotka pitäisi ehkä hankkia (muuta onneksi vain ehkä :D). Vaikka tein listan "vasta" viime lauantaina, niin juuri nyt saisin poistaa jo muutamia juttuja tuolta, mutta niistä kerron tarkemmin sitten ehkä lauantaina ! Eli ostoksia olisi tulossa :)


must have



Alan nyt purkamaan tuota sekasortoa jotenkin selkeämmäksi D: Eli siis aloitan vaikkapa ylhäältä vasemmalta oikealle ja sitä rataa. Ensimmäisenä on tuo aivan ihana ja meidän viime kesän ripari tuoksu, koska siellä oli 3-4 pulloa tuota (<3 love it). Sitten tulee tämmöisen käsirasva hamstraajan unelma eli tuo EOS:in käsirasva. Tuo Ted Bakerin on niin täydellinen pussukka ja vaikka nyt vähän pomppaankin järjestyksestä, niin tuo Zoellan pussi on kyllä myös todella suloinen. Batisten kuivashampoita en ole ikinä päässyt kokeilemaan, mutta tuon tuo purkki on niin ihanan näköinen, että tuo olisi "se ensimmäinen". Hyvin peittävää vaaleanpunaista kynsilakkaa en omista, joten sellainenkin olisi suunnitelmissa ja Essiet ovatkin hyvin laadukkaita !

 Itse en ole missään vaiheessa ns. hurahtanut niihin ihmeen "puhelinlanka" lenkkeihin, vaan itse tykkään todella paljon noista jotka ovat tehty tyylillä "sidoimpa kankaan pätkän yhteen ja laitan sen hiuksiin" :D Kasvonaamiot ovat kanssa yksi minun heikkouksista, joten tuo aloe veran sekä willow-puun lehtien yhdistelmä on ihanaa (kokeiltu on !!), itse rakastan HM:n kasvonbaamioiden tuoksuja ja nyt olen rakastunut vadelmaan sekä tuoksuna että muutenkin, joten se olisi kanssa yksi todella ihana :3 Viimeisenä olisi sitten ehkä näistä kasvonaamioista se viisain veto, mikäli ajattelee käyttöaikaa. Freemanin mintun ja sitruunan tuoksussa oleva kasvonaami tekee varmasti ilmeen heti paljon raikkaammaksi ! Vähintääkin tuon tuoksun puolesta.

 Rajauskynä olisi tarpeen ja jotenkin olen tykännyt tuosta "HM laadusta" yllättävän paljonkin. Myös joku ihanan violetin ja pinkin sekainen huulipuna olisi kiva ja mukavaa vaihtelua ikuisiin punaisiin tai "luonnollisen värisiin" huuliin. Ruskeansävyisiä luomivärejä en hirveitä määriä omista joten sellainen olisi kanssa mukava, ekanakin vaan koska ruskea sopii vihreisiin silmiini. Myös uudet ripsentaivuttimet pitäisi ehkä hankkia.

 Kuva sekamelskassa löytyy kaksi The Body Shopin tuotetta, joista itse olen molempia kokeillut. Vartalorasva alkaa olla loppumaisillaan ja juuri tuo sopii oikein mainiosti iholleni ! Tuo Vitamin E suihke kasvoille antaa kasvojen iholle kaikkia tärkeitä aineita ja ihosta pitäisi tulla parempi, mikäli olen nyt oikein ymmärtänyt... Ja tietenkin täytyy saada uusi suihkusaippua sekä tuo aivan ihana EOS:in huulirasva pallo. Ja viimeisenä, muttei lainkaan vähäisimpänä: uusi hajuvesi ja erityisesti tätä Lady Gagaa nyt rakastan !

 Huhhuh tulipas pitkä selostus jostain pikku kuvasta.... No mutta minä menen nyt nukkumaan /(tai katsomaan Supernaturalia, kun siitä nyt jälleen innostuin... Dexter vei tosiaan Samin ja Deanin kuningas paikan... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti