2016/05/13

lahden ostokset


Kävin siis viikko sitten perjantaina Lahdessa shoppailemassa. Kävin Kärkkäisellä, Luhdalla sekä kauppakeskus Triossa. Reissu oli mahtava aamulla keksitty idea, jonka vapaapäivän kunniaksi toteutin.

Sää oli siis todella ihana, joten road-trip tuntuinen automatka oli kyllä hiton kivaa pitkästä aikaa. Ajatella, että lähes 8kk sitten oli viimeeksi kesäinen road-trip sää. Hassua, miten aika kuluukin nopeasti, mutta samalla tuntuu, että siitä oli ikuisuus.




1. Kynsilakka, Essence (Ice Cream Party - 57) - 1,99 €
2. Kynsilakanpoistolaput, Essence - 1,89 €
3. Kynsilakka, Essence (Shade of Happiness - 66) - 1,99 €
4. Matta päälyslakka, Essence (Bounce Bounce) - 2,49 €
5. Huulirasva, Maybelline (Grapefruit Zing - 17) // LIMITED EDITION - 3,70 €
6. Huulipuna, Essence (Très Chic - 21) - 2,89 €
7. Huuliöljy, Essence (SOS, My Heart - 3) - 2,49 €
8. Kynsilakka, Essence (Itsy Bitsy Blue Bikini - 63) - 1,99 €


Ehdottomat lempparit juuri nyt noista kosmetiikkaostoksista on tuo Essencen huulipuna sekä tuo ihanan vaaleansininen kynsilakka. Täydellisiä molemmat, juuri sellaisia joista olen haaveillut. 

Odotan myös innolla päästä kokeilemaan noita kynsilakanpoistolappuja, sillä paketti oli sen verran pieni kokoinen, että se mahtuisi mukaan jopa laukkuun. On todella inhottavaa olla koulussakin, kun huomaa, että lakat ovat ihan pilalla ja pahimmassa tapauksessa asiakas tulisi hetken päästä. Nämä siis luovat minulle jonkin asteisen mielenrauhan siitä, että kotona ei aina tarvitsisi lakkojen kuntoa muistaa tarkistaa.


Ostin myös 6 kappaletta Iittalan Essence Plus -sarjan viinilaseja tulevaisuutta varten, sillä minulle ei vielä sellaisia ole.





Iittalaa lähti mukaan myös tuon ihanaan Tanssi-sarjaan kuuluvan mukin merkeissä. Olen halunnut tota jo siitä saakka, kun se kauppojen hyllyihin saapui, mutta nyt viimein sain sen hankittua. Minulla on myös ennestään Tanssi-sarjaan kuuluva lasinen joulupallo, jonka hankin kerran Kuopion matkalla. Se on kyllä ihana !


Ostan todella usein kynttilöitä, mutta tällä kertaa mukaan tarttui vain tämä Bolsiuksen mangon tuoksuinen kynttilä ja sekin vieläpä osaksi äitienpäivälahjaa. Kynttilän väri on mielestäni ihanan kesäinen ja tuoksu vieläkin enemmän. Äitini oli tästä erityisen onnellinen.





Mitä mieltä sinä olet ostoksistani ?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti