2016/05/10

victoria's secret


Minulla on muutamia Victoria's Secretin tuotteita. Ajattelin, että voisin tehdä niistä jotain postausta tänne blogin puolelle. Minulla on siis 6 bodymistiä, jotka ovat hajuveden kaltaisia tuoksuja. 

Omat VS-tuotteeni ovat kaikki hankittu Glitteristä. Siellä niitä myydään 14,90 € hinnalla. Toinen missä olen nähnyt niitä myytävän on Kärkkäinen, jossa myyntihinta oli muistaakseni 13,90 €, mutten ole ostanut sieltä yhtään VS-tuotetta.

Tuoksut laitoin omaan suosikki järjestykseen, jolloin mielestäni parhain tulee ylimpänä. Pidän kuitenkin näistä kaikista tuoksuista.




Tuoksut

 Passion Struck

Glitterin myyjä sanoi mielestäni todella hyvin, kun hän sanoi, että tuoksu on niin hyvä, ettei tuoksu yhtään edes Victoria's Secretin tuotteelta. Se on kyllä niin. Mielestäni tämä tuoksu on ehdottomasti parhain. Tässä tuoksussa on jo tuo uusi printti tuossa nimessä.

Tuoksuina tässä on Fuji-niminen omenalajike sekä vaniljan kukka.




 Love Spell

Tuoksu on jotenkin vain todella mielenkiintoinen, joka tekee siitä hyvän. Tämä tuoksu tuo kivoja muistoja viime kesästä, sillä käytin tätä aika usein. Mielestäni tuoksun nimi on jotenkin todella ihana, pidän siitä paljon.

Tuoksuina tässä ovat kirsikan kukka sekä persikka.




 Endless Love

Tämä tuoksu on ehkä käytetyin kaikista näistä kuudesta. Pidän siitä todella paljon ja nimi sekä tuotteen ulkonäkö ovat kauniita. Sininen on mielestäni todella onnistunut värivalinta tähän tuoksuun. 

Tässä tuoksussa tuoksun tuovat omenankukka sekä tuoksuilangia.




 Pure Seduction


Tuoksu, joka tuo mieleeni aivan rippikouluni, jossa pojat löysivät nämä ja suihkuttelivat ympäriinsä tätä tuoksua. Tämä on onneksi siis todella kivan tuoksuinen, vaikkakin aika makea, kuten muutkin VS:n tuotteiden tuoksut ovat. 

Tuoksuina tässä on käytetty punaista luumua ja freesiaa.




 Strawberries & Champagne

Kun ekan kerran tätä joskus vuonna 2011 haistoin, tämä oli todella oksettavan tuoksuinen. Purkki taisi olla hieman vanha tai jotain.. Minusta tämä on ihan hauska tuoksu, hieman erikoisempi kuin mitä aikaisemmin olen haistanut. Tykkään tästä, minusta tämä todella kiva. Myös tämän tuotteen ulkonäkö on todella kiva, vaikken hirveästi vaaleanpunaisesta tykkääkään.

Nimensä muokaisesti tämän tuoksun pääraaka-aineet ovat villit mansikat sekä shampanja.




 Amber Romance

Tämä on minun ensimmäinen Victoria's Secretin tuote, jonka hankin. Tuoksu on kiva, mutta en ole käyttänyt sitä kuitenkaan ihan kamalasti, en tiedä miksi. Minusta myös tuotteen nimi on jotenkin tylsä. 

Tähän tuoksuun on käytetty meripihkaa ja crème anglaisea.





Vartalorasvat

 Pure Daydream

Minusta tämä on ihanan tuoksuinen ja tuntuinen iholla. Aika kallis vartalorasvaksi, mutta yhden VS-rasvan halusin kokeiluun. Minusta tuote on ihan okei, mutta en varmaankaan uutta osta, kun tämä loppuun.

Tuoksut tässä vartalorasvassa ovat orkidea ja punainen herukka.




Mikä on sinun suosikki tuoksusi Victoria's Secret:ltä ?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti