2016/05/21

take me to brazil


Olen haaveilut todella paljon Braziliaan muutosta sitten aikuisiässä. Olisi vain niin hiton mahtavaa päästä muuttamaan johonkin täysin toisenlaiseen ympäristöön kuin mihin on nyttemmin tottunut. Kuitenkin minulla on samalla myös jonkinasteisia pelkoja kyseistä maata kohtaan, sillä uutisten tuomat ajatukset tekevät maasta todella pelottavan paikan asua. Haluaisin kuitenkin uskoa, että vähintäänkin vuosi asumista kyseisessä maassa tekisi myös henkisesti minulle todella hyvää, sillä Suomeen palattuani kokisin kaiken todellakin toisella tavalla.
Jo pelkästään se miten olen nähnyt kaikkia uutisia ja kuvia jengeistä kyseisissä maissa saa minut hieman pelkäämään, mutta samalla kyllä näin suomalaisena olisi myös rahaa muttaa johonkin hieman rikkaammalle asuinalueelle kuin slummeihin (tai ainakin toivon niin). Tämä on siis kaikki täyttä haavetta ja unelmaa, mutta myös tavallaan halu repäistä ja oppia omasta itsestäni entistäkin enemmän.

Löysin vuoden vaihteessa Seppälästä tuon ihanan t-paidan, joka sopi juuri hetkeen, sillä silloin kävin tosissani miettimään plussia ja miinuksia Braziliassa asumisesta. Tämä asuyhdistelmä on ollut täysi lemppari viime päivinä ja vielä kun lisää kirkkaan punaiset ballerinat mukaan.



Paita - Seppälä
Takki - Halonen
Farkut - GinaTricot
Aurinkolasit - RayBan





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti