2016/05/18

last weekend x 4


Keräsin tähän postaukseen viime viikonlopusta ne neljä juttua, jotka tekivät siitä todella kivan ! Viime viikonloppuna en tehnyt mitään erikoisempaa, mutta silti pidin siitä jotenkin todella paljon.




1. Katsoin kolme elokuvaa (Mama, Kung Fu Panda, The Hungover) sekä Euroviisut hyvässä seurassa. Oli siis erittäin rento viikonloppu, mutta en mitään muuta halunnutkaan. 

Mama oli aika pelottava aluksi, mutta mielestäni loppu pilasi sen kauhun fiiliksen siitä. Oli jotenkin erittäin hölmö ja naurettava lopetus. Hieman saman kohtalon koki mielestäni Kung Fu Panda, sillä elokuva oli minusta hieman tylsä, vaikka sen oivalukset olivatkin minusta todella ihania.

Ihan ehdoton nauruleffa kauhun jälkeen on The Hangover, jossa sai kyllä nauraa erittäin paljon. Katsoin elokuvan siis ensimmäisen kerran ja voin luvata ettei mene kauaa, kunnes aion katsoa kaksi muutakin osaa kyseistä elokuvasarjasta.


2. Leijonien taistelu kohti MM-kultaa. Tarvitseeko perustella, sillä olen yllättävän suuri jääkiekkofani.




3. Sen rentous. Kyllä halusin rennon viikonlopun ja sain sen ja ai että miten nautin. Kuvista voi myös nähdä, että pääsin myös kukkien istutukseen, koska ihastuin ihan kamalasti noihin kukkiin, kun kävimme äitini kanssa kukkakaupassa kiertelemässä.


4. Kävin mökillä pikaisesti, kun oli niin kiva keli ja ilta oli vapaana, joten ajattelin, että mikäs siinä. Matkaa on siis vain noin 60 km suuntaansa, mutta on se silti sen verran kaukana, etten siellä kovin usein käy.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti