2017/01/03

kuukauden suosikit - joulukuu


Kuukauden biisi/levy: Tarvitseeko tähän enempää sanoa, mikäli vastaan suoraan Heikki Kuulan uutuus kappale Avaruusjäte. Toinen kuuntelemisen arvoinen on Hullu RakkausKalifornia-Keke.


Kuukauden ruoka: En käsitä miten paljon ihminen voikaan himoita sushia. Voisin syödä sitä 24/7, jos se vain olisi mahdollista. Olen sanonut tämän ruuan varmaan joka kuu, mutten oikeasti vaan pääse siitä yli.




Kuukauden tuoksu: Tässä kuussa poltin todella paljon kolmea Bolsiuksen kynttilätuoksua: Sugar & Spice, Hot Punch ja Baked Apple. Jälkimmäinen on kaikista ihanin tuoksu, jos noita kolmea pitäisi keskenään verrata, mutta kaikki nämä menevät oikein hyvin näin joulukuussa.


Kuukauden elokuva: Kaksi mainitsemisen arvoista elokuvaa tältä kuulta ovat The Dressmaker sekä suomalainen Teit Meistä Kauniin, joka kertoo siis Apulanta-yhtyeen tarinan. Molemmat loivat pohtivia ajatuksia ja etenkin mainituista jälkimmäinen loi suuren arvostuksen bändiin.


Kuukauden muodillinen juttu: Ostin tässä kuussa merenvihreän huulipunan, joten se saa outoudellaan maininnan tässä postauksessa. Lisää joskus myöhemmin kunhan olen vain sitä hieman enemmän käyttänyt, jotta tiedän mitä mieltä tuotteesta olen.


Toinen ei niin muodillinen juttu, mutta kauneuteen liittyvä on The Body Shopin Vanilla Chai -sarjan tuotteet, sillä niiden tuoksu on vain niin taivaallinen. Ahhh...





Kuukauden suoritus: Se kunnon joulusiivous pääsee tähän kastiin esille! Siivoaminen on kyllä oikeasti niin mieltä virkistävää puuhaa.




Kuukauden tapahtuma: Mikäli jollekulle on jäännyt epäselväksi, olen hyvin vannoutunut JYP:n kannattaja. Tämä alkoi jo noin 9 vuotta sitten, mutta se ei ole laantunut mihinkään. Tapaninpäivänä kävimme kuitenkin koko kopla katsomassa KooKoo-JYP peliä ja ilokseni JYP voitti ottelun 3-0. Kyllä hymyilytti asia koko loppu vuoden, haha!



PS. Huomasithan blogin uuden bannerin!
Vanhalla tavalla uudenlaisesti, eikös
sitä tämän uuden vuoden alku aina teetä?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti