2017/01/22

vuoden luetuimmat postaukset x 6


Vuoteen mahtui paljon sivunnäyttöjä tiettyihin postauksiin ja niitä klikataan yhä jopa monien kuukausien jälkeenkin. Listasin tähän 2016 vuoden viimeisen numeron kunniaksi ne 6 postausta, jotka saivat kaikista eniten juuri niitä klikkejä! Postauksen nimeä klikatessa pääset koko postaukseen.



Sinne se kipusi. Kaikkein eniten sivunnäyttöjä saannut postaukseni. Yhä edelleen toistan, että ostan vaatteita toistaiseksi varastoon! Miksi en niin tekisi? Jotkut (mukaan lukien minä) keräämme reilusti ennen omilleen muuttoa vaikkapa astiastoa helpottaakseen sitä tulevaa aikaa, niin minä ostan siinä samassa lastenvaatteita. Huvitti kuitenkin se hämmentynyt kommentti, jonka postaukseen melkein heti sain!



Kerroin postauksessa tykkääväni todella paljon Finlaysonin essustani sekä mm. Vaasan ruisnachoista. Kuukauden suosikit tulivat jäädäkseen ja ne ovatkin olleen tasaisesti luettuja!




Postauksessa kerroin 3 asian tägin mukaisiin kysymyksiin vastaukset. Käsittelin esimerkiksi mietteitäni tulevaisuudesta, tavoitteista ja haaveistani.




Postaus, johon kokosin aika laajasti katkelmia kirjoittamistani kirjoista. Postaus on luonnut mielenkiintoisia keskusteluita ihmisten kanssa, jotka ovat postauksen lukeneet ja ovat olleet kiinnostuneita kokonaisuudesta ja ylipäätään ajatuksistani tekstissä ja tekstiä kohtaan, onhan niiden sanojen kirjoittamisesta vierähätänyt jo lähes kaksi vuotta! He ovat myös kertoneet, miten ovat peilanneet tekstiä omaan elämäänsä ja sen tuomiin eri laisiin tilanteisiin.





Paljon toinen toistaan kummallisempia faktoja minusta sisältänyt postaus julkaistiin blogini 2v. päivän kunniaksi.




Esittelin postauksessa kaksi Iittalan tuotetta, jotka olin saannut. Toinen niistä oli kuvanmukainen kastehelmi sarjan tuikkukippo, jonka väri on merenvihreä.







4 kommenttia:

  1. Haha niin suloise sukat ekassa kuvassa! :D ♡ Onhan se hyvä kerätä vauvanvaatteitakin jo varastoon. Oli kiinnostavia nämä luetuimmat postaukset! :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oi mitkä söpöläiset sukat! Mä en kyllä ole itse ostanut mitään varastoon (hyvä kun niitä astioitakaan, muutakuin lahjaksi saanut), mutta toisaalta why not?

    Tälläset koostepostaukset on mun mielestä huippuja kun voi yhdeltä istumalta lukea useamman hyvän postauksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne sukat ovat! Ja minusta tämä tyyli hankkia ennakkoon sopii ainakin minulle hyvin, suosittelen kokeilemaan :) Silloin on muutenkin paljon suuria menoeriä, joten helpottaa sitä aikaa myös rahallisestikin. Kiitos vielä kommentistasi :)

      Poista