2017/01/15

vuoden viimeiset ostokset


Tulipas taas hieman ostettua. Toki kaikki tarpeellisia ja jouluna saatuja lahjakortteja tai rahoja käyttäen, mutta silti oikein kauhistuttaa tämä määrä! Toki olen monia juttuja miettinytkin tuttuun tapaan kauan, sillä haluan aina olla varma ostoksesta ja sen tarpeellisuudesta. Jaoin tuotteet jälleen kerran kaupoittain!


Hemtex


Joskus reilusti kauemmin jossain postauksessa taisin kertoa virheellisesti, että lähin Hemtex sijaitsisi Hlesingissä. Näin se ei kuitenkaan ollut, heh... Lappeenrannassa ja Lahdessa on molemmissa Hemtex ja jälkimmäisessähän sitten olenkin käynnyt jo muutamaan otteeseen parin viikon sisällä!




Löysin Hemtexistä kaksi aivan ihanaa keittiöpyyhettä! Värejä oli paljon, mutta päädyin hankkimaan nämä hempeän beiget. Muut värit olivat todella tummia ja kovan oloisia, joten siksi päädyin tähän harvemmin minun ostoskassissa näkyvään väriin.


Seppälä


Yllätyin todella siitä, miten luonnomukaisia vaatteita Seppälässä nykyään myydään. Olin ihan ällikällä lyöty, kun monessa vaatteessa, sukassa tai ihan missä vaan lukee luomu puuvillasta, lyocellista tai kierrätetystä polyesteristä! Aivan mahtavaa, että Seppälä on kulkenut siihen suuntaan. Tulevaisuudessa tulen kyllä vierailemaan kyseisessä kaupassa hieman useimmin, jos vaatteita tai vaikka sukkia etsiskelen!




Tämä kaunis ja yksinkertainen T-paita myi itsensä minulle aivan täysin. Juuri minun tyylinen raitoineen ja nahkaisella kaula-aukon yksityiskohdallaan. 




Tämä väri on täysin uusi väri minun päälläni. Aivan ihanan värinen ja mikä parasta, paita on 100 % lyocelliä eli todella luonnomukaista ja mukavaa päällä. Saman värisen huulinan ja mustan bleiserin kanssa aika pommi kokonaisuus!





Löysin Seppälästä myös tämän ihanan paidan, jonka edessä on kaksi kivaa mustaa tupsua roikkumassa. Vaatekaapissani uudenlainen väritys, printti ja tupsu yksityiskohdat saivat tyyliini hieman uudenlaista ilmettä.

Vielä vuosi sitten olisin jättänyt paidan kauppaan, mutta tällä kertaa annoin sille mahdollisuuden ja kiidätin sen sovituskoppiin mukanani muutama juuri minun väriseni ja tyyliseni paita, mutta suureksi hämmennykseksi tämä oli ainoa, jonka käytin kassan kautta. Tämä voitti todellakin 10-0 muut sovittamani paidat.





Luomu puuvillaisia sukkia!? Meinasin hypähtää housuistani, kun näin tämän kolmen sukkaparin paketin alekorissa hintaan 3€. Totuushan on, että en meinaa löytää minun 41 koon jalalleni mistään muulta kivoja sukkia kuin Jack & Jonesista, joten tämä oli todella kiva yllätys.





Koska minulla oli lahjakortit, jouduin käyttämään ne kaikki kerralla ja päädyin ostamaan vielä bikinien yläosat, joiden hinnaksi jäi hurjat 2 €. Nämä ovat siis kierrätettyä polyesteriä ja tykkään todella paljon verkkoyksityiskohdasta niskanyörissä.


Kicks




Garnierin misellivettä en ostanut Kicksistä, mutta minulla ei ole mitään muistikuvaa mistä sen hankin, joten laitoin sen muiden kosmetiikkahankintojen joukkoon. Ostin itselleni siis sen, sillä haluan alkaa uudelleen käyttää sitä kokeiltuani misellivesiä muista merkeiltä.

Toinen sininen pullo onkin sitten puolestaan ihan Kicksistä ostettu suolasuihke hiuksille. Se on ollut jo kauan ostoslistalla, kunnes löysin tämän todella halvalla ja päätin sitten kokeilla tätä. Tuote on siis PHC-merkiltä.




Ostin myös Make Up Storen silmänrajauskynän, joka on mattainen ruskea sävyssä Dark Chocolate. Todella kiinnostava ja uskon, että tuote tulee kovaan käyttöön. Olen tykännyt todella paljon kahdesta merkin rajauskynästä, jotka omistan, joten uskon tämänkin toimivan todella hyvin.



Only




Minun ehdoton huivi suosikkini on Piecesin Billi-huivi viininpunaisena. Nyt löysin samanlaisen, mutta tumman sinisenä, joten todellakin ostin sen. Todella tarpeellinen näin talvella, vaikka käytän huivia lähes kaikkina vuodenaikoina, toki säästä riippuen. Kylmempinä päivinä kesäläkin olen siis kyseistä huivia käyttänyt ja hyvä on silloinkin!




Ostin myös pitkähihaisen paidan, joka on sopivat kevyt siten, että sitä voi käyttää jokaisena vuodenaikana. Paidan värit ovat mielestäni kauniita. Kaula-aukko on V:een muotoinen, joka tekee paidasta naisellisen.


Finlayson




Alkuun jo ilmoitan, että en olekaan varmaan koskaan tuntenut mitään näin pehmeää pyyhettä. Sarjan nimi Syli sopii siis todella hyvin pyyhkeiden nimeksi. Ostin kaksi valkoista ja yhden viininpunaisen, mutta voihan tehosteväriksi hankkia jonkun muunkin tai käyttää vaikka vaan molempia valkoisia pelkästään. Hyvät pyyhkeet kuitenkin!




Syksyllä aloin tutkiskelemaan säännöllisin väliajoin Reilu-sarjan pyyhkeitä, sillä ne ovat tehty 100 % Reilun Kaupan puuvillasta. Pirteä oranssi luo fiilistä huonoinakin päivinä!

Kuten tuossa pahvissa lukeekin, tuote on tuotettu luontoa ja ihmisiä kunnioittaen, joten myös siksi tämä pyyhe saa lisäpisteitä itselleen.





Hankin pyyhkeiden lisäksi Finlaysonilta myös lasten essun, joka sopii todella hyvin niin leivontaan kuin vaikka maalaamiseen vaatteita suojaten. Elefantti-sarjan ruokalapun tapaan tämäkin tuote on 100 % puuvillaa sisältäen vahamaisen pinnan siisteyden ylläpitämistä helpottajana.

Itsessään printti on suloinen, sillä siinä on monenlaisia eläimiä, joista osa on kirkkaan keltaiseksi väritettyjä. Tykkään paljon! Essu on siis Vaellus nimisen sarjan tuote.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti