2017/01/29

vuoden suosikit - 2016


Vuoden ruoka: Smoothiet. Joka päivä heti koulun jälkeen smoothiet valmiiksi ja heti saa boostia mahdollisiin koulutehtäviin. Auttoi etenkin kaamosmasennukseen todella hyvin!


Vuoden Youtube-video: Kaikkein päällimmäisimpänä Youtube-videona mieleen jäi React-kanavan Kids vs. Food - MÄMMI video. Nauratti lapsien kommentit kyseisestä ruuasta.





Vuoden saavutus: Ymmärsin elää hetkessä. Viime vuosi ei tuonnut minulle paljoa enempää hyvää kuin mitä pahaa. Joka päivä piti elää juuri siinä hetkessä. Ei voinnut laittaa paljoa asioita tulevaan ja kaikki reissutkin olivat ns. extempore, sillä mitään ei voitu etukäteen suunnittella monen syyn vuoksi. Viime vuosi opetti minulle myös sen, millaista elämä on todellisessa vuoristoradassa. Vain juuri sinä hetkenä tiesit mitä tapahtuu, et oikeastaan tuntiakaan eteenpäin. Vaikka koen vuoden olleen ns. "hukka vuosi", niin silti arvostan itseäni suuresti siinä, että jaksoin vuoden tuomat haasteet. Vuosi oli itsessään todellinen saavutus.




Vuoden liikuntamuoto: Varsinainen liikuntamuotohan tämä ei ole, mutta venyttelyä olen harastanut paljon vuoden kuluessa.


Vuoden elokuva: Päällimmäisimpänä mieleeni tuli elokuva Nainen Junassa. Erittäin koskettava ja ajatuksia luova elokuva. Tykkäsin todella paljon, suosittelen.




Vuoden sarja: Stranger Things. Oi että miten tykkäänkään kyseisestä sarjasta. Katsoin sen peräti yhdessä viikonlopussa yhdessä erään ystäväni kanssa! Tämä on siis harvinaista, sillä en oikeastaan juurikaan aikaani käytä sarjojen tai leffojen katseluun.


Vuoden muodillinen juttu: Vuoden aikana aloin lukemaan todella paljon enemmän luomu puuvillasta, joten sanoisin sen tähän kohtaan hetken pähkäilyn jälkeen. Olen vaan niin iloinen, kun kyseinen materiaali on lisääntynyt roimasti mm. vaateteollisuudessa, vaikkakin parantamista on vielä paljon!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti