2017/11/07

cocopanda haul


Cocopandalta onkin paukkunut paketit postiin siihen malliin, että ihan päätä huimaa. Ajattelin jakaa ostokset siis kahteen: The Balmin tuotteisiin ja loppuihin, jotka tuleekin tässä! The Balmin tuotteet tulevatkin esittelyyn varmasti aivan pian.




Halpa, edullinen ja ymmärtääkseni vielä vegaaninen Beauty Uk:n primeri oli jonkin aikaa pohdinnassa, mutta lopulta ostin testiin.


Maybellinen ripsivärin sain ilmaiseksi kaupan päälle, muuten en merkkiä olisi tilaillut. Keltainen paketointi oli kivan näköinen ja harja massiivinen, joten toivottavasti tämä olisi hyvä!





L.A. Girlin peitevoide on ollut kova juttu jo vuosia kosmetiikkamaailmassa, mutta vasta nyt sain sormeni kiinni kyseiseen tuotteeseen. Tuote oli yllätykseni kuitenkin yllättävän pieni, en tiedä millaista halkoa postista sitten odotinkaan...


Stippling brush on ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa, mutta nyt vihdoin päätin sen hankkia, kun Cocossa vastaan tuli mielestäni todella kauniisti muotoiltu ja täysin vegaaninen So Econ sivellin.






Tämä Batisten kuivashampoo oli ilmainen ylläri tilauksen yhteydessä. Kyseistä tuoksua en olekkaan aikaisemmin kokeillut, joten tätä on kiva päästä testailemaan!


Waam oli itselleni täysin tuntematon merkki ennen Cocopandalle eksymistäni. Heiltä löytyi monenlaisia kosmetiikkatuotetta ja päätin ostaa testiin tämän avokadoöljyn, jonka luvataan sopivan niin kasvojen, vartalon kuin hiusten kosteutukseen.





Näitä Beautyblenderin Blotterazzeja olen halunut kokeilla monien hyvien kommenttien vuoksi ja Cocossa saadessani hyvät alennukset, päätin sen sitten tilata. Läpysköjen väri on tosiaan musta. Töihin nämä ovat varmasti erittäin kätevät!


Ostin kokeiluun Elizabeth Ardenin ripsivärin, sillä halusin kokeilla jotain tämän kovasti kehutun merkin tuotetta. Paketti on kyllä aivan ihana ja harjaosa perinteinen pienenevä ovaali.





Revolutionin poskipunapaletti nimeltään Sugar & Spice vaikutti sen verran kiinnostavalta paletilta, että päätin hankkia sen. Aikaisemmin ostamani merkin Golden Sugar paletti oli niin laadukkaan tuntuinen, että halusin heiltä myös sitten tämän. Edullinen hinta ehdoton plussa!





2 kommenttia:

  1. Ai vitsi ihania ostoksia :) varsinkin toi poskipuna paletti näyttää niiin kauniilta ja sävyt ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti on kyllä niin kaunis ja vieläpä hyvin toimiva :)

      Poista