2017/11/12

huge the balm haul


The Balmin haul postausta lupasinkin aikaisemmin postauksessa, jossa esittelin muita Cocopandalta tilaamiani juttuja, jonka postauksen löydät täältä. Nyt on siis tullut aika myös tälle.

Merkkinä The Balm on vegaaninen ja siinä paketoinnit on normaalista muovista poiketen ihanaa ja vahvaa pahvia, jossa on upeat kuvat ja printit. Jo paketteja katsellessa tekee mieli tehdä meikkiä kyseisellä tuotteella.





Balm Desert on upeassa paketoinnissaan toimiva varjoväri ja poskipuna. Kyseisestä sarjasta minulla on Balm Beach, joka on upea poskipuna ja ehdottomasti ihana tämän tuotteen kaveriksi. Balm Beachin esittelyn löydät täältä.





Merkin Manizer sisters saivat vastikää uuden, neljännen, siskoksensa, mutta minä itse olen halunut merkiltä vain aikaisemmin hankkimani Mary-Lou ja tämän uuden Cindy-Lou poskipunan. Puna on kauniin hennon vaaleanpunan sävyinen, joten se sopii varmasti myös neutraalimpaa lookkia hakevalle!





Instain-poskipunat ovat olleet todella kivan oloisia ja päätinkin tilata ensimmäisenä sävyssä Toile. Jälleen kerran tämänkin sarjan paketointi on aivan ihastuttava! Punan sävy on todella kaunis ja pigmenttinen.




Tilailin The Balmilta myös huulituotteita, joista kaksi ovat nämä Pretty Smart -huulikiillot ja Meet Matt(e) Hughes mattaiset huulilakat. Pretty Smart -sarjan tuotteen väri on Wow ja Hughes-sarjan lakan sävyn nimi on Honest.




Paketista tuli myös Meet Matt(e) Hughesin värisävy Loyal. Kaunis, naisellinen punainen oli tietysti pakko hankkia myös tästä sarjasta.




Halusin kokeilla merkin huultenrajauskyniä ja päätin tilata kirkkaan punaisen kynän sävyssä Fine All Over. Sarjassa Pickup Liners on paljon mielenkiintoisia sävyjä.





Kuuluisa Nude Dude Volume 2 oli pakko hankkia, kun luin siitä paljon hyvää ja siinä on monta mielenkiintoista sävyä. Yllätyin kuitenkin värinappien pienuudesta. Itseäni eniten kiinnostavat sävyt ovat Fabulous, Fit ja Flerce.




4 kommenttia:

  1. Nää näyttää kyllä tosiaan niin ihanilta!<3 Ja kuulostavat myös tosi toimivilta! En oo itse testannut vielä mitään Blamin tuotteita, mutta eiköhän niitä tule pari hankittua ennen vaihdon loppumista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen suurella lämmöllä kokeilemaan kyseistä merkkiä!

      Poista
  2. Kivoja ostoksia olet tehnyt! :) Mulla ei tähän mennessä ole The Balmista muuta kokemusta kuin juuri tuo Nude Dude -paletti, mutta monia himotuksia kyllä löytyy :D

    VastaaPoista