2017/11/20

kosmetiikka käyttöön -projekti // 1. välikatsaus


Ensimmäinen kuukausi ehtikin jo kulua! Kovin paljoa en saanut tuotteita käytettyä loppuun, mutta hyvin niitäkin kasaantui. 12 tuotetta sain noin 3 viikon aikana loppuun. Tahti on siis erinomainen kuitenkin. Karkeasti laskettuna noin joka toinen päivä sain jotain tyhjäksi! Toki joitain tuotteita olin käyttänyt reilustikin ennen projektin käynnistymistä, mutta nyt sain nekin pohjalle jäänneet tyhjäksi.


Jaoin tuotteet kolmeen kategoriaan: suihkutuotteisiin, vartalonhoitoon ja kasvotuotteisiin.




Suihkutuotteet

Suihkutuotteita tyhjeni hyvin, mutta se on ihan hyväkin, sillä niitä minulla oli ja on erittäin paljon. Sain peräti 5 suohkutuotetta tyhjäksi mikä on mielestäni erittäin hyvä alku!




L'Occitanen Verbana suihkusaippua oli kivan virkistävän tuoksuinen. Myös tuotteen käyttötuntu oli miellyttävä. Voisin ostaa jatkossakin, mikäli joskus tarvitsisi suihkusaippuaa ostaa!


Toinen samaisen merkin tuote oli shampoo. Kyseinen shamppoo toimi mielestäni hyvin ja sen tuoksu oli mukavan puhdas. Myös vihreä väri tuoteessa oli virkistävä!





Nämä Garnierin Respons-sarjan tuotteet ovat ultimaattisia suosikkejani hiusten hoidossa! Nyt sain vihdoin tyhjäksi tämän kauan nurkissa pyörineen hiusnaamion.


The Body Shopin Vanilla Chai -tuoksu on yhä kova suosikkini heidän tuoksuvalikoimistaan tuotteissaan, mutta jostain syystä nämä pienet putelit ovat jääneet käyttämättä. Tuotteena kuitenkin aivan ihana!






Lumenen Deep-Cleasing Gel Wash on ollut vuosia jokapäiväisessä käytössä. Tykkään niin kauheasti, mutta nyt haluaisin siirtyä kokeilemaan muutamaa muuta tuotetta!


Vartalonhoito

Kyllä siinä alkoi jossain kohtaa kroppa tuntua jopa liian kosteutetulta, kun tämän määrän kosteutusta siihen läträsi! Hyvin sain näitäkin käytettyä pois.




Doven kohtalaisen vanha hieman väriä tuova vartalorasva on ollut joskus kova suosikkini, mutta sitten tuote jäi käyttämättä. Nyt sekin on onneksi tyhjä!


Dermosilin näytepussissa oleva porkkanaöljy on myös pyörinyt nurkissa, sillä näytteitä itsessän tulee ainakin minulla niin harvoin käytettyä. Tuote oli kuitenkin ihan kiva käyttää, mutta varmastikaan koskaan en tule ostamaan ainakaan kokonaista tuotepakettia.





The Body Shopin mangon tuoksuinen vartalorasva tyhjentyi myöskin viikkojen aikana. Kivan pirteä tuoksu kyllä!


Myös tämä alhaalla näkyvä L'Occitanen rasva kului loppuun. Tuotetta oli todella kiva käyttää ja sen paketointi oli mielistäni kaunis!




Kasvotuotteet

Yllätyin itsekin, että sain kuussa vain kolme kasvoille tarkoitettua tuotetta käytettyä pois. Ehkäpä ensi kuussa sitten paremmin isommilla määrillä!




Yver Rocherin vitamiinisuihke, jolla on myös meikkiä kiinnittävä vaikutus on todella ihana! Sen upea tuoksu on ihana tapa lopettaa meikkaaminen.


Garnierin PureActive kuorinta oli pyöriskellyt hetken aikaa nurkissa ja nyt sain vihdoin sen käytettyä. En tiedä oliko nyt sen erikoisempi tuote.





Philosophyn Full Of Promise kasvovoide oli todella miellyttävä käyttää. Tykkään kyseisen merkin tuotteista, joten odotukset olivat tuotetta kohtaan korkealla.


Poistettavat




Poistettavilla meinaan niitä tuotteita, joita en halua käyttää syystä tai toisesta. Siellä on myös mahdollisesti tuotteita, joita en enää tarvitse ja haluan antaa ne eteenpäin. Tässä kuussa poistettavia tuotteita ehti tulla peräti 15 kappaletta. Kuvassa näkyy vain 12, mutta olen niitä antanut jo eteenpäin sen kolme kappaletta.






2 kommenttia:

  1. Kiva idea tää! :) Toi on nimittäin tosi tärkeää muistaa käyttää kaikki tuotteet loppuun ja ainakin mulla itselläni ois siinä niin paljon parantamisen varaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tärkeää! Oikeasti helpottaa niin paljon säilytystilan hallinnassa, kun sen minkä aloittaa käyttämään saa myös pois :)

      Poista