2017/11/02

pikkuisia vaatelöytöjä


Tässä postauksessa esittelen kivoja juttuja, jotka löysin KappAhlista sekä Lindexistä. Nyt osa vaatteista on sieltä neutraalista päästä, kun normaalisti postaukset sen kuin kirkuvat värejä ja printtejä.


KappAhl



Kiva valkoinen body, joka sopii muutaman samankoon housun kanssa kivasti yhteen. Kartta on tosiaan tummansininen!

Alla näkyy myös kaksi normaalia perus valkoista bodya. Toinen on pitkähihainen, toinen puolestaan lyhyt.





Viimeisenä ostin ihanan metsä-aiheisen viltin. Halusin nimenomaan valkopohjaisen ja kun tämän näin tiesin, että siinä se etsimäni nyt olisi.


Lindex



Nämä pienet farkut ovat aikaisemmin sulattaneet sydämeni ja nyt ne kävelivät vastaan ja päätin ostaa ne. Tykkään tuosta vaaleasta farkun väristä erittäin paljon!

Lindex tekee mielestäni erittäin järkevästi bodyt, sillä niissä on pituuden säätövara. Olen suunnittelutkin hankkivani heiltä valkoisen kietaisubodyn koossa 50-56, jottei koon 50 vaatteita tarvitse hankkia.





Tämä kiva perus raidallinen body oli niin kivan raikkaan värinen, että halusin hankkia sen. Sopii kivasti farkkujen kanssa, jotka tuossa aikaisemmin esittelin.

Tämä ihana uimarengas body oli niin kivan näköinen, että halusin ihan ehdottomasti ostaa sen.





Tämä kirkas punainen collegepaita sopi myös farkkujen kanssa niin hyvin, että halusin tämänkin ostaa. Tuo valas printtikin on niin kiva paidassa!



2 kommenttia:

  1. Niin suloisia<3 Erityisen paljon tykkäsin tuosta ekasta söpön kartan takia! :)

    VastaaPoista