2017/11/23

made to sparkle


Kun huomasin, että Essence tulee pikkujouluihin mennessä julkaisemaan uutta limited edition kokoelmaa, päätin, että etsin sitten käsiini nämä kaksi nyt esiteltävää tuotetta. Highlighter paletti, joka merkin mukaan käy niin poskille, luomiin kuin myös jopa huuliin. Toinen tuotteista on pipetilla varustetut highlighter tipat, joka sopii meikkivoiteen sekaan sekä ihan vain niin käytettynä kasvoille korostamaan.






Paketti on mielestäni todella kaunis ja kiva. Kaikista häkellyttävintä on se, että hintaa tuotteella on vain 4,69 €. Tuote mielestäni toimii todella kauniisti itsessään meikissä, mutta joskus haluan kokeilla myös sitä meikkivoiteen kanssa sekoitettuna. Tuote oli helppo häivyttää muuhun meikkiin ja tietyst pipetti oli niin kätevä annostelemaan kauniit pisteet ympäri kasvoja.





Uuuh... Kun kaupassa swatchasin tuotteen vihreää ensimmäisen kerran koskiessani koko palettiin, meinasin lähes kiljua riemusta. Neljä upeaa, moni käyttöistä väriä, mahtavalla pigmentillä ja helpolla levittyvyydellä hintaan 4,99 €. Kuvan swatchit ovat otettu ylärivistä alariviin vasemmalta oikealle. Ensimmäisenä on siis kaunis kultainen sävy, jonka vierestä löytyy upea kylmä valkoinen. Alarivissä vasemmalla on puolestaan enemmän lämpöisempi valkoinen, ehkäpä kerman sävyssä. Tämän vierestä löytyy shokeeraava ja niin kaunis kirkas mintun vihreä.







2 kommenttia:

  1. Ooh ihanat noi värikkäät highlighterit!<3 Itsekin vähän ihastuin sellaisiin tänä syksynä ja suunnittelin tekeväni uudenvuoden meikin niillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat <3 Ja hei jos teet niin lopputuloksesta kuvaa tulemaan! :)

      Poista