2017/11/16

my day - vapaapäivä


Vapaapäivät ovat ihan ehdottomasti parhaimpia, sillä silloin haluan nollata ajatukseni täysin. Tykkään tehdä työpäivien jälkeen kaikki kotityöt, jotta vapaapäivinä ei tarvitse aikaa ja jaksamista kuluttaa pyykkäilyyn tai esimerkiksi imurointiin. Tässä postauksessa keskitytään aamun ja aamupäivän touhuihin.




Noin kello 10.00 // Heräys. Rakastan nukkua mahdollisimman pitkään, mutta viimeistään herään noin kello 10, miten olenkaan herätyksen laittanut.


Kello 11.12 // Sängystä nouseminen ja aamutakkiin pukeutuminen. Sängystä nouseminen venyy mikäli yön tai aikaisen aamun aikana olen saanut esimerkiksi sähköpostiviestejä, joihin tarvitsee vastailla. Muuten tarkistan normaalit What'sApp, SnapChat ja Instagram ilmoitukset.





Kello 11.15 // Laitan tablettitietokoneelleni pyörimään jotain katsottavaa ja lähden se käsissä keittiötä kohti.


Kello 11.19 // Vedet keittymään ja aamupalan suunnittelu. Usein aamupalaani kuuluu vihreä tee, kaksi leipää joissa kasviksia, hedelmä ja luomu appelsiinimehu tai itse puristamaa tyrnimehua.





Kello 11.51 // Hitaan aamupalan jälkeen avaan koneeni blogijuttujen vuoksi. Kirjoitan postauksia, muokkaan kuvia ja kommentoin muiden postauksia. Tähän voi kulua 30 minuutista moneen tuntiin, riippuen toki aikatauluista ja siitä, kuinka kiire jollain postauksella on.




Kello 12.40 // Valitsen päivän vaatteeni ja muutenkin valmistaudun laittamalla hiukset ja meikin. Laittautumiseni vie noin 30-40 minuuttia, riippuen meikin voimakkuudesta. En aina vapaapäivinä meikkaa, mutta välillä saatan haluta laittaitua hieman värikkäämmin kuin mitä esimerkiksi töihin voi laittaa.




Kello 13.15 // Pikainen lounas. Tekemistä tulikin ja lähtö tuli äkkiä, joten pikaisesti lämmitin testiin ostamani vegaanisen mini-valmisruuan. Normaalisti siis kartan valmisruokia varsinkin vapaapäivinä.



2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen postaus! Mikä valmisruoka oli kyseessä? Hahah :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja Atrian vegaaninen Eat & Go papu-couscoussalaatti!

      Poista