2015/05/13

koulu on elämä (ainakin ysi luokan lopussa..)


Ei en tarkoita otsikolla sitä, että haluan elää kaiken aikani koulujuttuja tekemässä, päinvastoin. JOUDUN käyttämään kaiken aikani jatkuviin esseisiin tai kokeisiin tms. Iltaisin koulukirjat sylissä seuraan miten Leijonat pärjäävät MM-kisojen jäällä ja se mistä lisäaikaa napataan on yöunet. Laskeskelin juuri, että olisin nukkunut tänä viikkona (ma-ke) hurjat 16 tuntia yhteensä.. Se tarkoittaa laskimen mukaan keskimäärin 5,3 tuntia per yö. Väsymys on siis suuri, mutta sillä kaikki aika menee kouluun, onhan sitä pakko välillä pakko tehdä jotain rentouttavaa. Senkin ajan otan unesta, joten ei siinä hirveitä kerkeä nukkumaan...


Se, mitä olen nyt saannut aikaan blogin hylkäämisen lisäksi oli Instagramin teko (janita_kristina) ja äidinkielen kirjan lukeminen loppuun tai ainakin LÄHES loppuun. Mietin joka päivä, että "huomenna sitten kirjoitan", mutta ikinä en saannut sitä hetkeä siihen. Ilmasutaidon näytelmän ensi-ilta onkin jo maanataina, joten vähän jännittää senkin meno, sillä olemme vielä homassa vähän hukassa, mutta onneksi emme hirveästi. Lauantaina meillä onkin sitten koulua, jotta saisimme lukuvuoden pakolliset koulupäivät täyteen, joten en taida hirveitä saada nukuttua viikonloppunakaan univelkoja pois, mikä myös hieman stressaa, sillä en halua olla seuraavaakin viikkoa täysin väsyneenä. Perjantaina olisi fysiikan viimeinen koe, jonka aihe täytyy opiskella täysin alusta alkaen itse, joten sekin tässä painaa mieltä. Vielä on monia juttuja edessä tässä muutaman viikon sisällä, mutta uskon, että kyllä ne menevät hyvin, vaikka saattaisi hieman väsyttääkin.


Kaikesta huolimatta jokainen päivä on entistä ihanampi, sillä kesä tulee, mutta oppi päivä päivältä enemmän arvostamaan omaa upeaa luokkaa. Vain muutama viikko/päivä ja olemme ne entisen luokkalaiset keskenämme.




Ja vielä yksi asia mikä on yksi maailman ihanimpia tunteita: kun lähtee tankkiautomaatilta tankki täynnä ja on tullut paikalle vain muutama bensan tippa mukanaan. Onko muita, jotka sitä tunnetta rakastavat ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti