2017/01/19

vuoden kosmetiikka suosikit - 2016


Viime vuoden suosikkeja ehti jälleen kasaantua. 20 vuoden aikana todella kovassa käytössä ollutta tuotetta ovat jälleen valittu!



Lemppari luomiväri paletti on ollut Essencen All About Roses. Jokapäiväiseen arkikäyttöön paletti on todella sopiva. Pigmenttiä löytyy riittävästi ja hintakin on noin 5 €.
Toinen luomiväri, jota tosin itse käytän kulmiini, on Grimasin mattaluomi väri sävyssä ruskeanharmaa 883.
Rajauskynänä olen käyttänyt todella paljon yllättävästi puista kynää. Tähän syypäänä on Lancômen Le Crayon Khol.
Lumenen tummin kulmageeli sävyssä harmaanruskea 2.




Oriflamen kasvoöljy on myös ollut vuoden mittaan kovassa käytössä. Nopeasti imeytyvä ja erittäin kosteuttava kasvoöljy on ollut erittäin kätevä kiireisinä aamuina. Tuote on Wild Rose sarjaa.
Bath & Body Worksin käsidesi on ollut suuri suosikkini laukussa ja glitteri desissä on vain niin kivaa! Tuoksu on Champagne Sparkle.
Ehdoton meikinkiinnityssuihke päivittäiseen käyttään on Essencen oman lisäksi ollut ihanan tuoksuinen ja tuntuinen Yver Rocherin vitamiinisuihke,jolla on myös meikin kiinnitävä vaikutus kasvoilla. Todella ihana, suosittelen kokeilemaan!


Vuoden tuoksu suosikki on ollut Espritin Summer tuoksu. Ostin tämän alkuvuodesta, joten tämä oli sitä edellisen kesän valikoimaa, mutta olen käyttänyt sitä ympäri vuoden. Tuoksua on kehuttu paljon ja pieni purkki on kätevä ottaa myös matkalle.






Valkoinen Essencen matta lakka on ollut todella hyvä kantaa laukussa mukana, sillä se kuivuu sekunneissa ja se myös sopii niin monen vaatteen ja asusteen kanssa. Lakka on sävyssä The White Bunny 37.
Chanelin oranssin punainen kynsilakka on ollut myös vuoden aikana kovassa käytössä. Kuivuu nopeasti ja kestää kauan, mitä muuta voi kynsilakalta toivoa? lakka sävyssä Coquelicot 717.
Toinen Essencen kynsilakka on juuri sopivan vaaleansininen. Sävy lakalla on Itsy Bitsy Blue Bikini 63.
O.P.I.:n paikka suosikkien listalla on ehdoton, sillä tämä lakka sai minut uudelleen tykkäämään niistä vanhoista kunnon graffitti lakoista. Tämä on siis juurikin sellainen, mutta mielestäni tumman vihreän glitterin ansiosta lakka on todella näyttävä ja sopii todella hyvin myös juhliin! Lakka on sävyssä Shatter The Scales.


EOS huulirasva on ollut todella kovassa käytössä ja juuri kohta on lopussakin. Tämä huulirasva on tuoksussa Watermelon Wonderland.
Essenceltä maailman kätevin keksintö on kätevät ja aivan karkilta tuoksuvat öljyiset kynsilakan poistolaput, joita on todella kätevä kuljettaa laukussa.
The Body Shopin vartalovoit ovat olleet vuoden aikana kovassa käytössä, tykkään paljon!
Anti-perspirantti suosikki on löytynyt puolestaan Garnierilta. Tuote ei ole jauhoinen ja hoitaa hommansa hyvin.


Essencen mattaiset Matt Matt Matt -huulipunat ovat olleet vuoden aikana kovassa käytössä. Löysin niistä kaksi ehdotonta suosikkiani. Kirkas mattapunainen on sävyssä Kiss Me If You Can 06 ja tummempi sävyssä Purple Power 07.
Yllätyin itsekin, että tähän listalle pääsi Baby Lipsin tuote, mutta tämä on ihan mahtava, sillä väripigmenttisyys on todella hyvä. Usein huulillani sitä luulaan jopa huulipunaksi. Sävy on Grapefruit Zing 17.


Suosikki hiustuotteeni viime vuonna oli Urtekramin Rose-sarjan hemmotteleva jätettävä hoitosuihke. Tuoksu on hyvä, hinta halpa, luonnonmukaisuudesta todella iso plussa ja tuotteen riittoisuus on mitä parhain! Tykkään, tykkään, tykkään.










2 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja! Essencen meikit on kyllä kivoja, ja niin halpoja! Hintalaatusuhde on niissä hyvä :-)
    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essence on kyllä ihan mahtava merkki! Ymmärtääkseni ovat vielä suurin osa vegaanisiakin, mutten ole täysin varma asiasta. Halpoja ja todellakin hyviä!

      Poista