2016/08/04

kosmetiikka suosikit - heinäkuu



1. Hiusten jätettävä hoitosuihke, Herbina - MarjaSpa
2. Peitevoidesivellin, Ibero
3. Luomiväripaletti, Essence - All About Roses
4. Hajustamaton silmänympärysgeeli, The Body Shop
5. Micellar-puhdistusvesi, Herbina - Energy Boost
6. Kulmageeli, Lumene - Grey Brown (2)
7. Luomen pohjustusvoide, Essence - I <3 Stage
8. Ripsiväri, Lancôme - Hypnôse
9. Peiteväripaletti, Dermosil
10. Varjostussivellin, Cailap by Mariela Sarkima




Herbinan tuotteet ovat jälleen löytäneet minun luokseni ja mikä parhainta, heidän tuotteet ovat suomalaisia. Tuotteiden tuoksut ovat niin ihania ja kivan miedohkoja.

Aamuisin tulee kosteusvoiteen kanssa samalla lisättyä tuota The Body Shopin silmänympärysgeeliä, jonka sain heidän joulukalenteristaan viime jouluna.

Näin kesällä olen käyttänyt todella vähän meikkiä, jos olen edes laittanut mitään ja suosikkejani ovat ehdottomasti tummempi Lumenen kulmageeli sekä Dermosilin trio peitevoidepaletti, jota lisään esimerkiksi silmänalusille Iberon siveltimellä. Kun on kulmat saatu muotoonsa ja hieman esille ja epäpuhtaudet puolestaan piiloon, on aika saada kasvoihin hieman muotoa ja sen toteutan tuolla aivan ihanalla Cailapin siveltimellä sekä muutamalla eri tuotteella, joita tässä postauskessa ei tosin mainita.




Tuon ripsivärin sain tuliaisiksi eräässä Lancôme-pakkauksessa ja tykästyin siihen kovasti. Tuote ei varise, mutta lähtee helposti myös pois. Myös Essencen silmämeikkituotteet ovat toimineet todella hyvin, vaikka näiden hinta on hyvin paljon alhaisempi kuin mitä Lancômen tuotteet ovat. Kesän juhlissa luomiväripaletti on ollut todella kätevä, sillä sen sävyt on hyviä juhlameikin tekoon. Kestävyyttä meikille lisää loogisesti luomenpohjustus, joka (Essence - I <3 Stage) on minulle toiminut todella hyvin.










1 kommentti:

  1. lancomen ripsarit on ihan parhaita :)! toi dermosilin peiteväripaletti näyttää kivalta!

    VastaaPoista