2016/07/31

heinäkuun suosikit


Kuukauden elokuva: Ice Age elokuvia on tullut tässä kuussa katsottua. Innoituksen tähän sai elokuvissa pyörivä neljäs osa, jota en tosin ole vielä nähnyt. Katsoin nyt vasta ensimmäistä kertaa kyseisiä elokuvia ja olen katsonut vasta kaksi ensimmäistä osaa.


Kuukauden kirja: Popular Hits 2, jonka on tehnyt Hugleikur Dagsson. Kirja on erittäin hauska ja mieleenpainuva. Ideana on siis se, että Dagsson on valinnut jonkun erittäin tunnetun kappaleen nimen ja piirtänyt nimeen sopivan kuvan.
Toinen kirja, minkä luin tässä kuussa oli Jenni Pääskysaaren Tyttö sinä olet. Kirja oli ihan mielenkiintoista luettavaa, mutta silti minulle se ei ihan iskenyt niinkuin sen luoman hypen osalta luulin.






Kuukauden muodillinen juttu: Aurinkolasit ja etenkin Ray Banit. Vaikkei nyt heinäkuussa olekkaan se aurinko aivan kamalasti vilahdellut, niin silti välillä kuitenkin tarve aurinkolaseille tulee.


Kuukauden tapahtuma: Kesän kaikki juhlat. Mulla oli myös tässä kuussa todella monet synttärijuhlat. Kivoja olivat ja etenkin yhdet 70 v. synttärit, joissa oli hauska kaikki vieraat yhteen tuovat 70 ilmapallon haaste. Hyvää haasteessa/leikissä oli se, että palloihin sai myös kirjoittaa tai piirtää mitä ikinä mieleen tuli !
Tänä kesänä on kuitenkin tapahtunut paljon ja etenkin tässä kuussa, joten sanon nyt vain lyhyesti, että kesän kaikki juhlat.


Kuukauden sarja: Lillyhammer. Tarvitseeko tämä sarja perusteluja ?


Kuukauden ruoka suosikki: Banaania ja mustikoita. Yksinertaista, mutta ihanan makuista yhdessä ja tietysti terveellistä. 


Kuukauden biisi: Setä Tamun oma kappale nimeltään Brokeback Mountain on kyllä jotenkin todella kiva biisi. Tämä kappale on kerran soinnut peräti kaksi tuntia replayllä.Rento ja fiilistelevä !





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti