2016/07/10

TOP 5 - Make Up Store


Minä vain yksinkertaisesti RAKASTAN Make Up Soren tuotteita. Minusta kyseisen merkin tuotteet ovat yksinkertaisesti niin täydellisiä. Tuotteet eivät ole numeroitu paremmuusjärjestykseen.




1. Luomiväri - Scale
2. Huuliväri - Bay
3. Poskipuna - Apricot Sorbet
4. Silmänrajauskynä - Illusion (shimmer)
5. Huultenrajauskynä - Read My Lips (matt)




Ensimmäinen tuote eli tuo tummahko violetti on yksi käytetyimpiä ulkonurkan varjostukseen käyttämistäni väreistä. Se ei puske meikistä läpi, mutta tasapainottaa vihreitä silmiäni. Minusta se on todella kivaa vaihtelua perus ruskeaan. En aluksi ollut varma ostaisinko kyseisen tuotteen, mutta lopulta päätin sen hankkia. Myös e
rittäin hailakan violetti silmänrajauskynä (4. tuote) on ollut todella kivaa vaihtelua silmämeikkiin. Laitan tuotetta vesirajaan, sillä violettiin taittava sävy tasapainottaa jälleen kerran vihreitä silmiäni.

Toinen tuotteista on ihanan violettiin taittava huuliväri. En omista vastaavanlaista huuliin laittetavaa tuotetta, vaikka niitäkin omistan aika suuren skaalan.. Tuote on juuri sopiva päivämeikkiin, sillä se ei täysin värjää huulia.

Poskipuna, joka sattuu olemaan kolmas tuote, on ehdottomasti kaikkein käytetyin näistä tuotteista. Se on juuri kivan lämmin ja sopii mielestäni kasvoihini hyvin, sillä värianalyysin mukaan olen pehmeä & lämmin. Väri on kivan lämpöinen, joten se antaa terveen näön kasvoilleni. Punaisen oranssi on muutenkin minusta parhain punaisten sävyistä.

Myös kaikkien aikojen suosikki huultenrajauskynä on vieläkin vahvemmin poranssiin taittava punainen sävy. Käytän tätä todella usein ja se toimii mielestäni vaan nin hyvin.



2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! makeup storen meikit on kyllä hyviä :) vitsi mäkin tahtoisin ton huultenrajauskynän ♥

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja niinhän ne tuppavat olemaan, olen aina ihan taivaissa, kun pääsen Kuopion Make Up Storen myymälään :D Ja se on kyllä hyvä !

      Poista