2017/12/04

jeffree star: skin frost - onko hintansa arvoinen?


Suuresti kehutut Jeffree Starin Skin Frostit ovat kiinnostaneet minua todella pitkän aikaa. Tilailin sellaisen sitten Oletkaunis.fi kautta. Kyseinen highlighter on viime kesän kokoelmasta, mutta sävyltään se vaikutti eniten minulta, joten päätin sen tilata. Hintaa tuotteella tosiaan oli 31,50  €.





Mielestäni tuotteen paketointi on kaunis. Upea ruusukultainen peilaava pinta tekee tuotteesta hyvin arvokkaan näköisen! Tuote on tehty Yhdysvalloissa.




Sävyltään highlighter on puhtaan valkoinen, jossa on pientä taittoa violettiin ja pinkkiin tietyssä valossa. Sävy on nimeltään Crystal Ball, joka voisi viitata juurikin pieneen väritaittoon eri valoissa ja kulmissa.




Itsessään tuote on erittäin shimmeristä. Voisin sanoa, että olen oikeasti hieman pettynyt. Tottakai tuote toimii kyllä ihan okei highlighterina, mutta levitys on haasteellista eikä tasaista swatchiakaan kannata edes toivoa. Viuhkamaisella tai ihan setting siveltimellä tilanne on aina sama, joten sivellinkään ei vaikuta tuotteen levittäytymiseen.

Olen paljon kuullut puhuttavan sävyjen koostumuksien erilaisuudesta. Jotkut sävyt JF:n tuotteista kuulemma ovat hyvin kermaisia ja toiset ilmeisesti yhtä kuivia ja shimmerisiä.

Mutta onko tuote hintansa arvoinen? Sanoisin ehkäpä ainakin tämän tuotteen kohdalla, että ei.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti