2017/12/25

jouluaatto


Hyviä jouluja kaikille näin heti alkuun! Vaikken paljon itse joulua fiilistelekään, päätin tulla silti tänne blogin puolelle jakamaan muutamat kuvat aatosta. Itse sain tosiaan kaikki kolme joulunpyhää vapaaksi, joten itselläni suurin tavoite on ollut rentoutuminen. Meillä ei muutenkaan sen suuremmin joulua juhlita, joten esimerkiksi joulupyödän tarjonta ei suuremmin eronut perus hyvästä illallisesta. Toki rosollit ja kinkut oltiin tehty, mutta lihattomuuden takia juurikin tätä suurempaa muutosta en lautasellani havainnut.







Joulukuusi on meillä joka vuosi panostettu juttu, sillä haluamme todella tuuhean ja sopivan mittaisen oikean kuusen. Tänäkin vuonna löysimme kivan ja kokonaisen kuvan kuusesta voitkin löytää Instagramista @janita_kristina.




Loppuun vielä anteeksipyyntö hiljaisuudesta täällä. Työt ja esimerkiksi matkustelu on vienyt paljon aikaani, joten blogiin ei sitä oikeastaan jäänyt. Myös joulun jälkeen kiireet jatkuvat, joten en osaa luvata tuleeko postauksua kuinka nopeaan tahtiin. Postausideoita kyllä riittää ja aion saattaa loppuun myös esimerkiksi kosmetiikka käyttään -projektin, mutta julkaisuajankohtaa en osaa sanoa ollenkaan. Kaikki aikanaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti