2018/01/02

in the balm of your hand


The Balmin In The Balm of Your Hand vol. 1 paletti on oikeasti äärimmäisen nerokas. Kyseisessä paletissa on monia erilaisia Balmin klassikkomeikkejä kätevästi matkakoossa. Paletti on kätevä ostos, jos ei vielä ole tutustunut merkin tuotteisiin, mutta kiinnostus olisi laaja.

Itselläni on jo valmiiksi paletista monta tuotetta entuudestaan hankittuna alkuperäisessä paketoinnissaan, mutta monta tuotetta on hyvä testata ja tehdä varsinaisesta täysikokoisesta tuotteesta ostopäätös.

Paletista on tehty myös jo toinen, vol. 2, mutta tietääkseni kyseistä palettia ei ikävä kyllä myydä missään suomalaisessa verkkokaupassa. Pitänee siis hankkia kyseinen paletti jostain muualta. 





Paletissa on testikoossa 11 The Balmin tuotetta. Kaksi tuotteista on voidemmaisia, loput puuterisia. Merkki tekee käytöstä helppoa, sillä voidemmaisilla on oma pieni kansi, jotta niihin tarttuisi mahdollisimman vähän läheisiä puuterisia tuotteita niiden pöllytessä.




Tässä ylärivillä nähdäänkin poskipuna ja luomiväri samassa paketissa eli Hot Mama. Erittäin kaunis ja kyseinen tuote onkin jo täysikokoisena esitelty ensimmäisessä The Balmin tilauksien mukana. Toinen poskipuna ylärivissä onkin Instain-sarjan Argyle sävyinen puna. Kaunis perus vaalenapunainen poskipuna on kiva testi kyseisen sarjan punista. Kolmas ylärivissä on jälleen erilainen poskipuna ja luomiväri. Tumma, mutta todella kaunis Cabana Boy on yllättävän monikäyttöinen ja niin poskilla kuin luomilla todella upea sävyltään.

Alarivillä on neljä kaunista, erilaista ja kuitenkin helppokäyttöistä luomiväriä. Shady Ladyn Insane Jane on upea tumman harmaa metallin sävyinen luomiväri, joka sopii moneen erilaiseen meikkiin. Toinen Shady Ladyn sävy nimeltä Mischevious Marissa on sävyistä ehkä helppokäyttöisin ja vähiten huomiota herättävä.

Nude Tude vol. 1 ainoa minua kiinnostava sävy oli kivasti juuri tässä paletissa. Sexy on upea viininpunainen, mutta samalla kovin rusehtava sävy. Todella upean voimakas etenkin juhlameikissä. Myös yksi Balm Jovi paletin värinappi oltiin eksytetty tähän kätevään palettiin. Lead Zeppelin on väriltään todella mielenkiintoinen metallinen sammaleenvihreä.




Puuterisista sävyistä kaksi onkin vain esittelemättä. Ne ovat kuitenkin kaksi tuotetta, jonka jokaisen meikkauksesta kiinnostuneen olisi pitänyt kuulla. The Balmin legendaariset, oikeastaan kulttimaineeseen päässeet Bahama Mama ja Mary-Lou Manizer. Ensimmäinen on oikeasti varmaan jokaiselle ihonsävylle sopiva varjoväri. Todella kaunis ja pigmenttinen. Täydellinen paketti.

Toinen tuotteista on kaunis shamppanjan värinen highlighter, joka sopii niin monelle. K¨Tämä on myös erittäin kaunis luomilla!




Kaksi voidemmaista huuli- ja poskipunaa on todella kivat ja varmasti kaikille sopivat sävyiltään. Ylempi on paletista How 'Bout Them Apples sävy Caramel. Tuotteella on kiva tuntu käytössä.

Alempi sävyistä minulla onkin täysikokoisena tuotteena. Ihana, joka naisen huulipuna, The Balm Girls sävyssä Mia Moore on niin upea perus puna. Tuotteella on myös kiva piparminttuinen tuoksu!




Vasemmalta oikealle swatchit: Mari-Lou Manizer, Hot Mama, Instain sävyssä Argyle, Cabana Boy ja Bahama Mama.

Jokaiseen on otettu vain yksi veto tuotteesta. Pigmenttiä siis löytyy.




Sävyt vasemmalta oikealle: Lead Zeppelin paletista Balm Jovi, Insane Jane ja Mischevious Marissa paletista Shady Lady ja Sexy paletista Nude Tude vol. 1.

Jokaiseen on otettu vain yksi veto tuotteesta. Pigmentti on siis mahtava ja metalliset sävyt näkyvät niin upeasti.




Voidemmaiset värit vielä swatchattuna vasemmalta oikealle: Caramel ja Mia Moore.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti