2018/01/28

viime vuoden kosmetiikat // 2017


Edellinen vuosi oli mielestäni kosmetiikan suhteen erinomainen! Tutustuin itse tuotteisiin, jotka ovat olleet jo kauemmin markkinoilla, mutta markkinoille saatiin myös aivan mahtavia tuotteita. Tässä postauksessa esittelenkin 10 suosikkituotettani!



1. Luomiväripaletti - The Balm // Nude Beach
2. Varjostussivellin - Real Techniques // 301
3. Nestemäinen rajausväri - Essence // Black
4. Luomiväripaletti - Essence // All About Toffee
5. Varjostusväri - The Balm // Bahama Mama


Essencen kaksi tuotetta pääsivät listalle naurettavan edullisella, mutta ei koskaan pettävällä toimivuudella. Merkin rajausväri on niin helppo, pigmenttinen ja siisteystakuinen kuljetuksessakin, joten se ehdottomasti pääsi listalle. Myös luomiväri paletti on kätevä reissussa, jossa tilaa ei ole siunaantunut ainakaan liikaa. Pienellä paletilla tekee helposti niin arkisen kuin juhlallisemmankin silmämeikin, puuteriset rajaukset ja kulmat, joten se on ehdottomasti matkaillessa kelpo kumppani meikkipussissa!

Real Techniquesin sivellin on puolestaan loistopartneri The Balmin Bahama Maman kanssa. Nämä kaksi toimii keskenään kuin paita ja peppu, niin levityksen kuin häivyttämisenkin suhteen, tottakai Bahama Maman pigmenttisyyttä unohtamatta.




Ehdoton suosikkipalettini vuodelta 2017. Tiesin jo julkaisuhetkellä rakastuvani tähän palettiin ja niin siinä sitten tapahtuikin, kun tämän käsiini sain. Pigmenttisyys sävyissä on enemmän kuin täydellistä ja sävyvalikoima on minun mieleeni.

Puhun paletista ja sen sävyistä kuvineen enemmän aikaisemmassa postauksessani, johon pääset tästä.



6. Highlighter - The Balm // Mary-Lou Manizer
7. Deodorantti - Urtekram // Rose
8. Mattainen meikinkiinnityssuihke - Essence // Instant Matt
9. Mattainen huulilakka - The Balm // Chivalrous
10. Meikkivoide - Essence // Fresh Nude 20


Tästäkin viisikosta löytyy kaksi Essencen tuotetta, jotka ovat viime vuonna olleet hyvin usein kädessäni meikkaushetkellä. Meikkivoide on edullinen ja toimii mielestäni todella hyvin saman sarjan primerin kanssa, mutta myös muiden. Tuote peittää sopivasti juuri minun makuuni ja se levittyy kätevästi niin sienellä kuin myös siveltimellä. Meikinkiinnityssuihke puolestaan pitää meikin paikallaan kokopäivän ja se todellakin tekee mattaisen pinnan kasvoille.

Urtekramin deodorantista tuleekin enemmän postausta jossain kohtaa kevättä, joten nyt en siitä sen suuremmin puhumaan. Tämä on ollut kuitenkin ehdoton suosikkini jo yli puolivuotta, jolloin tuotteeseen ekaa kertaa edes törmäsin.




The Balm oli ehkäpä vuoden sana kosmetiikan suhteen omassa meikkipussissani. Merkin kulttimaineen saannut highlighter pääsi myös minun suosikki highlighter listalle, sillä sen pigmenttisyys, levittyvyys ja kerrostettavuus on niin hyvää, ettei uskoisi!

Myös Meet Matt(e) Hughesin huulilakka sävyssä Chivalrous oli ainakin loppuvuoden niin töissä kuin vapaa-ajallakin lähes jatkuvasti huulissa. Todella kiva käytössä ja vielä niin kauniin sävyinenkin.



2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa kuulla tosta deodorantista lisää! Yks päivä nimittäin kaupassa katsoin sitä ja ajattelin että onkohan tää hyvä ja miellyttääköhän tuoksu! :)

    VastaaPoista