2018/01/14

polarn o. pyret // part 2


Tilailin vuoden vaihteessa Polarn O. Pyretin verkkokaupasta taas kaikkea kivaa heidän aleistaan! Heiltähän tilaillessa tietysti sukat täyttivät pääasiassa ostoskorin, mutta löytyipä sieltä muutakin mukavaa. 




Seitsemän paria sukkia mahtuikin sitten tähän tilaukseen, haha! Vain yksi on kettu-aiheinen sukkapari ja loput ovat heidän klassikkomallin väri loistoa. Olen oikeasti myyty kun näen heiltä, jonkin uuden värin kyseisiin sukkiin. Tämä tilaus täytti erittäin hyvin kyseisten sukkien väriympyrääni!




Tätä bodya olenkin katselut kauan, mutten koskaan aikaisemmin sitä sitten ostanut. Nyt päätin sen kuitenkin hankkia, kun oli alessakin ja jäljellä oli vielä koko, missä tämän halusinkin.





Tässä onkin toinen huppari, jonka olen hankkinut. Perus harmaa, jonka etupuolella helmassa on kirjailtuna merkin nimi lyhenteenä. Perinteistä käsivarressa olevaa merkkiä hupparissa ei ole, joten oletettasti tämä kirjailu paikkaa tämän paikkaa.




Ostin myös jotenkin minun mielestäni niin suloisen kauluspaidan, joka on kiva yhdistää vaikka villatakkiin. Kuva on jotenkin tehnyt punaisesta paljon kirkkaamman, kyseessä ei oikeasti ole siis ihan noin räikeä väritys.




Toinenkin punainen tuote on jotenkin äärimmäisen kirkkaana, vaikkakin tämä onkin aikaisempaa kirkkaampi jo valmiiksi. Tämä on siis merkin klassikko puna-valkoraidallinen pipo. Tykkään pipon raidoista, sillä ne ovat mielestäni kivan raikkaat!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti