2018/01/11

P R E . T T Y


Käydessäni Lappeenrannassa Tokmannilla törmäsin itselleni tuntemattomaan merkkiin, jolla oli kohtuu edulliset hinnat. Merkki oli normaaleja markettimeikkimerkkejä edullisempi, mutta Essenceä euroja kalliimpi. Päätin ostaa merkiltä kolme tuotetta pikaisella päätöksellä testiin ja arvosteluun tänne blogin puolelle. Pre.tty by Flormarin tuotteet olivat mielestäni kivoissa paketeissa ja sen tuotevalikoima oli kohtuu laaja.

Ostin itse tosiaan mattaisen huulipunan, kiva sävyä lievästi taittavan poskipunan sekä peitevoiteen.





Peitevoide oli kotona swatchattuna kovin kellertävä, mutta sen blendattua ihoon ainakin minun mielestäni keltaisuus katosi, eikä tuotetta enää erottanut sen kummemmin muustakaan meikistä. Kestävyys kasvoilla on mielestäni perus hyvä. Tuotteen paketointi on jotenkin todella massiivinen ja iso, joten toivotaan tuotteen myös kestävän.





Ekanakin: tuote haisee aivan kauhealta. Hyi. Tuntu on todella kermainen mattapunaksi. Huomasin myös hieman sävyn muuttumista punassa, joka mielestäni ei kuulu tuotteeseen. Jossain kohtaa tuote on enemmän ruskea ja toisessa vaaleanpunainen karkki.





Tämä poskipuna on oikeasti erittäin kiva! Mieleeni tulee vahvasti tuotteesta mieleen The Balmin Hot Mama poskipuna ja luomiväri. Pientä sävy eroa tuotteilla on, muttei järisyttävää, joten todella hyvä ja edullisempi vaihtoehto kyseiselle tuotteelle.




2 kommenttia:

  1. Tää oli ihan vieras merkki mullekin! Toi poskipuna näyttää ihan täydelliseltä :)

    VastaaPoista