2015/02/09

tulevaisuus kuumottelee D:

16v syntymäpäivät kolkuttelee jo, onhan tässä enää 26 päivää jäljellä. Eilen oli enää tasan kuukausi. Ajatella, että kaksi vuotta ja täytän 18v. Jotenkin ahdistaa tämä ajan kulku, muutta nyt täytyy vaan elää nuoruutta niin hyvin ja hauskasti, ettei sitten vanhempana harmita jo jokin jäi kokematta.  Suunnitelmissa syntymäpäivieni pidon lisäksi on myös remontoida toinen huoneeni. Se tapahtuisi mahdollisesti parin viikon kuluuttua, kun viettäisin hiihtolomaa. Huomenna tulee, yllätys yllätys Polyvoressa tehty, kollaasi niin sanotusta sisustussuunnitelmasta.
 Sisustuksesta tulikin mieleeni tulevat yhteishaut. Ne sattuvatkin sopivasti olemaan synttärieni aikoihin, joten ei niidenkään alkuun kovinkaan kauaa aikaa ole. Tiedän jotenkin mitkä laitan, vaikkakin silti ne tuottavat vielä tuskaa miettiä missä elämänsä haluaa kuluttaa. Juuri nyt jos haun tekisin, niin ykkösenä olisi stylisti, kakkosena sisustaja, kolmosena kosmetiikkaneuvoja ja neljäs sekä viides ovat vielä sellaisia etten ole niistä vielä täysin varma. Kaksi "ylimääräistä" eli neljännen ja viidennen vaihtoehdon laitan, jotta pääsen ainakin jonnekki haluamaani kouluun, mikäli sattuukin tapahtumaan niin, etten pääsekkään kolmeen ensimmäiseen. Tosin oponi sanoi, että minulla on suuret mahdollisuudet päästä, mutta pessimisti ei pety... :D




Ja juuri nyt satun olemaan kipeä, joten netflix ja lämmin peitto ovat elämäni juuri nyt. Toivottavasti paranen pikaseen, jotta saisi reenata ja pysyisi koulujutuissa mukana, mutta myös näkee -96 abeina, sillä muutamia tuttujahan sieltä löytyy ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti