2016/06/30

kesäkuun suosikkeja


Kuukauden levy/biisi: Heikki Kuula pisti ulos kaksi ihan hiton hyvää biisiä, Bae ja Hoe. Bae on kunnon kesäbiisi ja Hoe puolestaan iskee jotenkin hieman erilaisemmalla tavalla, mutta näistä kahdesta pidän ehkä Hoesta enemmän. Molemmat ovat kuitenkin niin hyviä, että kannattaa nyt edes kuunnella !

Myös Tuuttimörkö julkaisi uutta musiikkia ja biisi Kultainen Linna onkin soinnut huolella Spotifyssäni.


Kuukauden tapahtuma: Oli veljeni kummin 40-vuotis synttärit ja ne olivat ihan hauskat pirskeet. Kuvia en ottanut ollenkaan, mutta ei sitä aina jaksa olla kamera naaman edessä.






Kuukauden elokuva: The Nice Guys. Kävin katsomassa leffassa kyseisen elokuvan ja oli ihan mukavaa ajanvietettä, vaikkei kyllä toista kertaa ehkä jaksaisi katsoakkaan. 



Kuukauden liikuntamuoto: Lopetin jalkapallon noin 4 vuotta sitten. En ole saannut kunnollista kosketusta palloon sen jälkeen ja laji on niin sanotusti unohtunut. Isäni kuitenkin kaivoi minulle 5 koon erittäin hyväkuntoisen pallon jostain varastosta, joka sai puolestaan minut kaivamaan vanhat nappikseni esille. Oli aivan ihanaa päästä pitkästä aikaa potkimaan, vaikka se onkin hieman hakusessa noin pitkän ajan jälkeen. 



Kuukauden ruoka suosikki: Sushia on tullut syötyä nyt taas hieman enemmän. Viime syksynä olin sen oikea suurkuluttaja, mutta sitten innostus siihen jotenkin katosi. Nyt olen taas löytänyt sen uudelleen ja tulihan sitä eräällä piknikilläkin syötyä. 





2 kommenttia:

  1. Oi sushia! ❤️ Siitä on ihan liikaa aikaa, kun viimeksi oon itse syönyt sushia... Pitääpä korjata tilanne, iski ihan hirmuinen himo nyt! 😍

    VastaaPoista