2016/06/13

kevään ja kesän must haves - kosmetiikka


Kesällä tarvitsee hieman erilaisempia kosmetiikkatuotteita kuin talvella. Keräsin omia keväällä ja/tai kesällä käytettäviä tuotteita.



1. Huulikiilto, Natural Code by Lumene - Icy Lemonade 02
2. Huulikiilto, Natural Code by Lumene - Icy Lavender 8
3. Kynsilakka, Isadora - Bridal Pink 602
4. Sävyttävä vartalorasva, Dove - Light to Medium
5. Peiteväripaletti, Dermosil - Trio
6. Hiuksiin jätettävä hoitosuihku, Herbina - MarjaSpa (Kosteuttava)
7. Huulirasva, EOS - Fresh Watermelon
8. Kuivashampoo, Batiste - Cherry
9. Kynsilakka, The Body Shop - Relish The Moment 120


Huulikiillot ovat erittäin käteviä kosmetiikkatuotteita kesäisin. Ne ovat helppoja ja nopeita ja antavat heti uuden ilmeen lookkiin. Itse olen ihan rakastunut mm. noihin Natural Code by Lumenen huulikiiltoihin.

Toinen mainitseminen arvoinen on tuo ihana Batisten kuivashampoo, joka sai juuri hiljattain uuden ulkonäön. Tuote on myös erittäin kesäisen tuoksuinen. Olen joutunut kokeilemaan varmaankin kaikki perus kaupasta löytyvät kuivashampoot ja olen todennut, että Batisten tuotteet ovat kaikkein parhaimpia, joten todellakin suosittelen edes kokeilemaan !

Doven sävyttävä vartalorasva on ollut muutamaan otteeseen oikea pelastaja, sillä en tykkää yhtään tekoruskettajista, mutta tämä tuo vain perus vartalonrasvauksen yhteydessä hieman sävyä ihoon. Muutos ei ole suuri (toki riippuu kuinka usein rasvaa), mutta kuitenkin huomattava niin, että itse olen ainakin tyytyväinen hieman päivettyneeseen sävyyn.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti