2016/06/19

kesän tavoitteita - 2016


Kesäkuuta on mennyt jo näin sopivasti yli puolet, mutta onneksi tässä on vielä viikkoja aikaa jäljellä toteuttaa näitä kymmentä juttua. Ja on tässä kyllä ollutkin nämä kaksi kesäloma viikkoa jo sellaisia, ettei olisi ollut kyllä aikaakaan ja jos oli niin ei ollut säitä.


1. Yövy ainakin yksi yö mökillä

En ole nukkunut mökillämme muutamaan vuoteen, joten nyt olisi hyvä korjata tilanne.






2. Käy huvipuistossa

Haluaisin ihan kamalasti päästä käymään pitkästä aikaa Särkänniemessä.


3. Käy piknikillä

Minun on pitänyt monta kesää jo pyytää kavereita ulos viltin päälle höpöttelemään ja syömään jotain kivaa pientä naposteltavaa, mutta en vain sitä ole saanut aikaiseksi.


4. Lue kirja

Haluan lukea ainakin yhden kirjan. Alakoulussa luin todella paljon, mutta nykyään luen vain harvoin. Olen kuitenkin pyrkinyt lukemaan hieman enemmän, mutta ehkä hieman huonoin lopputuloksin.






5. Grillaa

Kuka ei voisi vastutaa kunnon grilliruokaa ? Niinpä, en siis ala perustelemaankaan tätä.



6. Ui yöllä

Yöuinnit ovat niin hauskoja ja unohtumattomia reissuja kavereiden kanssa hetkenmielijohteesta. Ne ovat niitä hyviä sponttaaneja tekoja, jotka tekevät päivästä aina hieman erilaisemman.



7. Tee road-trip

Tämän haluan toteuttaa joka vuosi, mutta nyt on ehkäpä kaikkein parhain mahdollisuus siihen. Matkailu on vain niin kivaa ja hyvässä seurassa tietysti aivan mahtavaa.




8. Telttaile

Minulla on joku ihmeellinen pelko telttailuun, joten haluaisin voittaa kyseisen pelon.

9. Suppaa

Läheisellä rannalla järjestetään suppausta, joten sitä olisi niin mahtavaa kokeilla. En oikein mitään osaa siitä sanoa, mutta veikkaan, että kaadun varmaan heti, koska nykyään minulla on niin huono tasapaino.



10. Käy festareilla

Tämä ei ole päätavoite kesälle, mutta ainahan festareillä on kiva kydä. Nyt on vaan kesällä muutenkin niin paljon kaikenlaista suunnitelmaa, ettei varmaankaan tule mentyä, mutta olisi kivaa käydä.


2 kommenttia:

  1. Tosi kivan oloinen blogi sulla! :) blogin nimi varsinkin on huippu! <3

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista