2017/03/05

kuukauden suosikit - helmikuu


Kuukauden sarja: Sarja nimeltä Harper's Island vei minut helmikuussa mukanaan. Kyseessä on siis rikos/jännäri/toiminta sarja ja erittäin koukuttava sellainen. Sarjan juoni siis alkaa, kun kyseisellä saarella päätetään järjestää häät, mutta ongelmana on, että yksitellen vieraat katoavat ja kuolevat. Itse lainasin kyseisen sarjan kirjastosta, kun sain vinkin ohjelman olemassa olosta.


Kuukauden sisustus: Käydessäni helmikuun alussa Jyväskylässä, ostin Puttipajalta todella tumman kynttilänjalan, johon M-kokoiset Yankee Candlet menevät kuin nakutettu. 




Kuukauden ruoka: Tofu. Olen kuukauden aikana syönnyt töissä evääksi tofunakeista tehtyä nakkikastiketta herkkusienien, sipulin ja couscousin kanssa sekä ravintolassa kokeilllut ihan ammattilaisen valmistamana. Voin vain sanoa, että nami kuin hyvää olivat molemmat sapuskat! Kokeilin myös perinteisiä kuutioita kookos-kasvis kastikkeeseen bataattiranskalaisten kanssa ja siitäkin tuli erittäin hyvää.

Kuukauden tapahtuma: Vanhojen tanssit 17.2. olivat niin ihanat! Monet ystäväni tanssivat ja oli todella ihanaa nähdä heidät oikein viimeseen asti laitettuina ja onnellisina!




Kuukauden muotivillitykseni: Paksut "donitsiponnarit" ovat olleet minulla päivittäisessä käytössä, sillä niillä hiukset ovat niin helppo laittaa! Etenkin valkoinen tuo jo itsessään asuun mielenkiintoisen yksityiskohdan. Teen näillä niin nutturoita kuin myös perinteisiä korkeita ponnareita.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti