2017/03/09

ystäväkirja x 20


Ajattelin eilisen 18v syntymäpäiväni kunniaksi tehdä postauksen, jossa on kysymyksiä vanhoista ystäväkirjoistani. En ole koskaan muistaakseni ihan kunnolla täällä blogin puolella itsestäni kertonut, niin ajattelin tehdä sen nyt. Aloitetaan !


Lempieläin: Joku tiikeri ehkä, mutta lemmikkinä varmaan perus kissat ja koirat. Bengalin-kissa rakkaus yltyi viime kesänä ja se jatkuu edelleen... Ehkä sitten joskus !

Lempikukka: Ehdottomasti tulppaanit ! Rakastan. Toki vuodenaikoina, jolloin niitä ei ole tarjolla, kelpuutan mielelläni ruusut ja liljat.

Mieliruoka: Uusien reseptien kokeilu on nyt se "suosikkiruoka", koska uudet maut ja tekotavat saavat aina uuden makuelämyksen. Toki esim. sushi on yksi mikä kyllä maistuu useammankin kerran syötynä.





Bombertakki - Only // Toppi - GinaTricot // Housut - GinaTricot //
Kangaskassi - Makia (Carlings) // Korvakorut - Vila


Suosikkielokuva: Tähän oli hieman hankalaa keksiä, mutta sanon joitain mitkä tulivat päällimmäisimpänä mieleen: The Girl on the Train, Inside Out ja Hobitit.

Paras loma: Kesistä tällä hetkellä ehkä vuoden 2015 kesä, vaikka tämäkin oli ihan ok kesä. Muista lomista sanoisin ehkä Los Gigantesin joskus kasilla.

Lempiväri: Keltainen, laventeli sekä sinisen ja vihreät, molemmat yksittäin tai sekotettuina!

Lempinimeni: Zanita, Jansku, Janni, Jansu jne.

Parhain vuodenaika: Kevät on ehdottomasti parhain!

Onnenluku: 22 sekä 8.

Suosikkiviikonpäivä: Lauantai.





Suosikkipeli: Lautapelinä tykkään paljon Kimblestä tai jostain korttipeleistä, mutta tietokonepelinä menee The Sims -pelit ja Telltale Gamesin pelit. Myös joskus pelaan kunnon vanhoja pelejä, kuten Theme Hospital tai Age Of Empires II. Hakkasin niitä jo pienenä, joten hauskoja muistoja tulee niistäkin!

Lempiherkku: Kurkku, porkkana ja paprika siivutettuna tikuiksi ja dipattuna.

Peruskoulun mieluisin oppiaine: Peruskoulussa lemppareitani olivat kuvataide ja äidinkieli, vaikkei jälkimmäinen ikinä sitä helpointa minulle olekkaan ollut.

Kiinnostavin urheilulaji: Jos itse pelaa, niin silloin sanon jalkapallon. Penkkiurheilun puolella nautin jääkiekosta.

Parhain lukemani kirja: Minulla ei kunnollista vastausta tähän ole, mutta viimeisimpänä tulee mieleen Paprun tekemä runokirja. Olihan se ihan kiva.





Suosikkiartisti/bändi: Sanon tähän Ruger Hauer, sillä tykkään  myös kaikkien kolmen omasta tuotannosta, niin vähän voi näin fuskata, hih!

Suosikkikappale: Suosikki kappaletta on todella vaikeaa sanoa. Usein tällaisiin kysymyksiin sanon kuitenkin suomalaisesta musiikista Rugerin Iso Paha Susi ja ulkomaalaisesta One Directionin Moments. Ihan vaan, koska niitä on tullut luukutettua.

Horoskooppi: Kalat.

uosikkinäyttelijä: En ole suuremmin miettinyt, mutta naisista suosikkini on ollut Emma Stone ja miehistä olen usein sanonut Ryan Goslingin. Voisin ottaa siis tälle kuulle tavoitteeksi katsoa La La Land, sillä olin todella iloinen, kun kuulin heidän molempien olevan kyseisessä elokuvassa.

Paras TV-ohjelma: Pitkä aikaisin suosikkini on ollut ehdottomasti Criminal Minds. Todella mielenkiintoinen!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti