2017/07/13

kuukauden kosmetiikat - kesäkuu


Kosmetiikkasuosikkien paluu! Kuten aikaisemmin kesäkuussa minimalism -postauksessa kerroin, olen käynnyt tavaraani läpi kovin paljon. Tästä johtuen tuntui päätä huomaavalta kertoa kymmenestä tuotteesta ja vielä sanan suosikki alla. Postauksen tuotteiden valinta on ollut sinänsä helppoa, mutta ajattelin tästä lähtien kuitenkin valita vain 5 tuotetta. Määrä on aikojen saatossa pomppinut milloin missäkin, mutta nyt puolestaan kokeilen tällä viidellä tuotteella per kuukausi.

PS. Aikaisemmin olen lupaillut, että palaisin normaaliin postaustahtiin, mutta se ei olekaan mahdollista. Tästä edespäin postauksia tulee miten sattuun, mutta tavoitteenani kuitenkin on postata joka torstai.



1. Mattainen luomiväri (käytän usein poskipunana), Grimas - 532
2. Misellivesi, Lumene - Lähde
3. Häivytyssivellin, Essence
4. Wet-look huulikiilto, Essence - Hydro Star 06
5. Wet-look huulikiilto, Essence - Underwater Beauty 04

Kun menin eräs kauppareissu menin Essencen hyllylle näin nämä ihanalla ruusukultaisella pakkauksella varustetut Water Kiss -sarjan huulikiillot ajattelin testauksen vuoksi ostaa hempeän vaaleanpunaisen, jonka sävyistä minulla ei oikeastaan aiemmin ollut. Kokeilin tuotetta heti autoon päästyäni ja heti nenääni leijaili mieleiseni tuoksu. Muutoinkin Essencen tuotteet oikeasti tuoksuvat hyviltä! Tuotetta testattuani ajattelin sen olleen hieman pettymys, mutta levityksen jälkeen se alkoi kuivua, joten väri ja pysyvyys paranit huomattavasti. Tuote oli täysin sitä mitä siltä odotinkin, joten seuraavana päivänä kävin hakemassa tuon lievästi violettiin taittavan sävyn, sillä myös sen hankkimista alunperin pohdin. Rajauskynän kanssa nämä ovat ehdottomia suosikkejani kesämeikissä!

Huulikiiltoon sopiva poskipuna löytyikin jo valmiiksi itseltäni, kun huomasin Grimasin mattaluomivärin sävyssä 532 olevan kovin samanlainen. No kesän luotto poskipunahan siitä sitten tulikin!




Olen aikaisemminkin omistanut yhden Essencen häivytyssiveltimen ja mielestäni hintaan nähden se on aivan täyttä priimaa. Huomasin heiltä tulleen uusissa väreissä siveltimiä ja koska olen aikaisemminkin halunut ostaa toisen niin ostin. Enkä kadu, olen tykännyt kovasti! Ihana vaaleansininen väri harjaksessa tekee siitä niin raikkaan ja sillä todellakin tykkää meikata.

Misellivesi on ollut jo vuosia luottotuotteeni ja päivittäisessä käytössäni. Mielestäni Lumenen Lähde-sarjan misellivedet olisi jokaisen hyvä kokeilla. Meikkejä en tuotteella ole koskaan yrittänytkään poistaa, vaan käytän sitä kasvoveden kaltaisessi juuri ennen meikkausta, jotta iho on varmasti täysin puhdas.









3 kommenttia:

  1. Essencen meikeistä tykkään itsekin tosi paljon, mutta enpä ole vielä noita huulikiiltoja ehtinyt kokeilemaan! Varmaan pitääkin suunnata kauppaan tästä :D

    http://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oi miten söpö tuo sivellin on! <3 Nuo huulikiillot vaikuttaa kans hyviltä! :)

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan värinen ainakin! Ja joo ne ovat olleet todella kivoja :)

      Poista